اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.
بررسی میزان درستی داده های پیش بینی شده با استفاده از روش منطق فازی با داده های واقعی و به کارگیری روش ماتریس ابهام
این محصول آموزشی در ارتباط با نحوه حل مسائل با استفاده از روش ماتریس ابهام و با به کارگیری قابلیت های نرم افزار متلب می باشد. نرم افزار متلب، قابلیت های بسیار زیادی را در اجرای پروژه های مهندسی به خوبی فراهم کرده است. نرم افزار متلب، امروزه برای کاربردهای مربوط به همه علوم مورد استفاده قرار می گیرد.
در محصول آموزشی حاضر، به مقایسه ترافیک پیش بینی شده و ترافیک موجود با توجه به ۶ پارامتر پرداخته شده است. لازم به ذکر است که از هر داده جمع آوری شده دیگر، مثل داده های مربوط به ایستگاه های آلودگی، داده های مربوط به بیماری های مختلف و بسیاری از داده های دیگر در محدوده مطالعاتی مختلف نیز می توان استفاده کرد و تفاوتی در فرآیند انجام گرفته ایجاد نخواهد کرد.
مشخصات محصول:
- مدرس: زینب قاسم پور
- تخصص: کارشناس ارشد سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)
- موضوع: منطق فازی
- مخاطب: دانشجویان رشته های مهندسی سیستم های اطلاعات جغرافیایی، کامپیوتر و سایر دانشجویان و علاقه مندان به شبکه های عصبی و فازی سازی
- نرم افزار: متلب
- نوع آموزش: ویدیویی و کدنویسی
- داده های تمرینی: دارد
- فایل آموزشی: دارد
- مدت زمان آموزش: ۳۴ دقیقه
توضیحات محصول:
این محصول آموزشی در زمینه آشنایی با نحوه و مراحل ادد کردن داده های اکسل در داخل زبان برنامه نویسی متلب و روش های حل مسائل و پیش بینی پارامترهای مختلف در روزها، ماه ها و حتی سال های آینده با به کارگیری ماتریس ابهام می باشد. پیش از هر مرحله ای در انجام پروژه های مربوط به ماتریس ابهام شما نیاز به آشنایی با هر یک از ابزارها و قابلیت های نرم افزار متلب در پیاده سازی پروژه ها و کارکرد هر یک از آنها خواهید داشت که در این محصول با استفاده از یک تکنیک کاربردی به آن پرداخته شده است.
در این محصول فرآیند کار با تول باکس ماتریس ابهام در متلب برای بررسی میزان درستی داده های پیش بینی شده با داده های واقعی ترافیکی (به عنوان نمونه) آموزش داده شده است. بصورت کلی با استفاده از این محصول شما می توانید تکنیک های لازم برای نحوه فراخوانی و ادد کردن نقاط در نرم افزار متلب و تنظیمات مربوط به آن را فراگرفته و با نمونه کاربردی آن در حل مسائل فازی نیز آشنا شوید.
عناوین آموزشی:
عناوین آموزشی به شرح زیر می باشند:
- معرفی داده ها
- ادد کردن داده ها در نرم افزار متلب
- معرفی تول باکس ماتریس ابهام در نرم افزار متلب
- تنظیم پارامترهای موجود
- اعمال شروط
- مشاهده نتیجه
- نمایش ماتریس ابهام
- تحلیل نتایج
تهیه محصول:
به منظور تهیه این محصول آموزشی بر روی گزینه زیر کلیک کرده و بلافاصله دانلود نمایید.
4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام وقت بخیر
دراین محصول شما (بررسی درستی داده های پیش بینی با استفاده از روش منطق فازی و به کارگیری ماتریس ابهام) منظور از ماتریس ابهام همان ماتریس کانفیوژن هست؟ و اگر هست آیا این ماتریس به طور کامل در این آموزش توضیح و آموزش داده میشود؟ این ماتریس جهت ارزیابی و صحت سنجی برای داده های مختلف بکارمیرود؟
ممنون
سلام. وقت بخیر، بله ماتریس ابهام یا کانفیوژن
در این آموزش نحوه محاسبات با ماتریس کانفیوژن آموزش داده شده
کاربرد ماتریس ابهام بررسی صحت سنجی داده های مختلف است. البته یکی از کاربردهای این ماتریس صحت سنجی است که در این آموزش به کار گرفته شده است.
موفق باشید.
سلام وقتتون بخیر
من این دوره رو تهیه کردم و از توضیحات خوبتون تشکر میکنم. منتهی من یک مشکلی دارم، مدلی که من استفاده کردم شبکه عصبی است و حدود 70 درصد داده هام رو برای شبکه آموزش دادم و 30 درصد داده هام رو برای ارزیابی (منحنی راک ) درنظر گرفته بودم. الان نمیدونم چطور از داده های پیش بینی از شبکه استفاده کنم. اینکه خروجی رو که شامل 70 درصد داده هاست رو درنظر بگیرم یا خروجی حاصل از ارزیابی رو که 30 درصد از داده های آن جدید است. در هردو صورت تعداد داده هام (آموزش و هم تست) با داده های واقعی برابر نیست چون دیدم که دادههای شما سطرو ستون برابر دارند. لطفا راهنمایی کنید که چیکارباید بکنم. وقتمم هم محدود است
سلام
وقت شما هم بخیر
شما داده های ورودی و خروجی رو باید طوری در نظر بگیرین که ماتریستون مربعی باشه
ینی تعداد سطرها و ستون های برابر
چون در غیر این صورت داده های واقعیتون با داده های حاصل از آموزش همونطور که گفتین از لحاظ تعداد مطابقت نخواهند داشت و این از نظر آموزش مشکل داره
موفق باشید