10,626 بازدید

بالاترین کیفیت محصولات

بالاترین امنیت خرید

خرید و دانلود آنی

پشتیبانی بسیار سریع

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

مجموعه پایه (سطح یک و دو) آموزش ArcGIS بصورت کاربردی، شما را با GIS و ArcGIS آشنا می کند. در این مجموعه هدف بر این است که کاربر بر نرم افزار ArcGIS مسلط شده و مفاهیم کاربردی را بصورت علمی و عملی فرا بگیرد. اگر کسانی حتی با GIS هم آشنایی نداشته باشند می توانند با استفاده از این مجموعه آموزشی مفاهیم GIS را به کمک نرم افزار فرا بگیرند.

برای دسترسی به سایر آموزش های دکتر عبدی (سطح سوم و چهارم) بر روی لینک های زیر کلیک کنید:

آموزش نرم افزار ArcGIS – سطح سوم

آموزش نرم افزار ArcGIS – سطح چهارم – کار با تصاویر ماهواره ای در محیط ArcGIS

توجه: این آموزش دارای کد فعالسازی بوده که بر روی سه سیستم قابلیت اجرایی دارد و پس از خرید توسط مدرس برای شما ارسال می شود.

زمان: 24 ساعت

فرمت آموزش : ویدیو تصویری

حجم فایل : 14 گیگابایت

سطح یک شامل ۱۴ جلسه آموزشی و سطح دو نیز شامل ۱۳ جلسه آموزشی است. زمان هر جلسه آموزشی بسته به موضوع متفاوت است بنابراین هدف و نیاز مقدم بر سایر تشریفات در تهیه این مجموعه بوده است.

در سطح یک هدف این است که کاربر با GIS آشنا شود، محیط نرم افزار ArcGIS ، داده ها و روش های تهیه داده برای کار در محیط ArcGIS را فرا بگیرد. ضمن اینکه توابع پایه و اساسی نیز در قالب پروژه آموزش داده می شود.

در سطح دو، بیشتر بکارگیری توابع تحلیلی GIS در ArcGIS و نیز استفاده از این نرم افزار در تصمیم گیریها، تلفیق داده ها، توابع ترکیبی و.. به کاربر آموزش داده می شود بطوریکه قادر باشد یک پروژه را چه بصورت اجرایی و چه بصورت علمی پیش ببرد. با تکمیل این دو سطح به بسیاری از سوالات شما در زمینه GIS پاسخ داده می شود منتهی لازمه این کار این است که هر دو سطح مورد مطالعه قرار گیرد و ترتیب جلسات آموزشی رعایت شود.

بسیاری از توابع لابلای جلسات آموزشی اشاره می شود. بنابراین تنها به موضوع آن جلسه اکتفا نکنید ممکن است بعضی از مثالها به تخصص شما مرتبط نباشد ولی هدف بر این بوده که بتوانید از قابلیتهای نرم افزار استفاده شود حتما همان مطلب به شما ایده می دهد.

مثالهای آموزشی ارائه شده بصورت متنوع و در رشته های مختلف است بنابراین فرقی نمی کند که تخصص یا رشته شما چی باشد در هر زمینه یی شما در انجام کارهایتان با نرم افزار ArcGIS به مطالب این دو سطح نیاز خواهید داشت. هر چند که در سطح سه آموزش ArcGIS بصورت تخصصی تر به موضوعات و مطالب ارائه شده توجه خواهد شد.

در هر جلسه آموزشی نرم افزار، ابتدا مفاهیم GIS مرتبط با آن موضوع توضیح داده می شود سپس عملا در محیط نرم افزار بصورت کاربردی ادامه خواهد یافت. توصیه می کنم به تمامی واژه ها دقت کنید پشت هر کلمه بار معنایی نهفته است که می تواند به شما کمک کند. در پایان هر جلسه عملی یک تمرین داده شده که توصیه می شود موکدا انجام شود.

جلسات آموزشی بصورت کاملا کاربردی طراحی شده است و داده ها و پروژه ها کاربر را در فضای واقعی قرار می دهد. بطوریکه بسیاری از مطالب را بصورت روزانه تجربه می کنید. سعی شده چکیده ArcGIS در این مجموعه ها آورده شود. نرم افزار ArcGIS بسیار وسیع است بنابراین مطالبی آموزش داده شده که با فضای فعلی در ایران و جهان در ارتباط با کاربرد ArcGIS همخوانی داشته باشد. همچنین با بسیاری از این مطالب و پروژه ها در قالب پایان نامه، پروژه دانشجویی، پروژه های مطالعاتی و اجرایی روبرو خواهید شد و یا احتمالا هستید

 

سعی کنید جلسات آموزشی را به ترتیب از جلسه اول شروع کنید. مطالب جلسات بهم ارتباط زنجیری دارند بنابراین توصیه می شود از حلقه اول شروع کنید و به ترتیب حلقه ها را باز کنید. و هیچ عجله یی در پریدن به سایر حلقه ها نداشته باشید. مطمئن باشید هر جلسه را کامل فرا گرفته اید. مطمئنا پیشرفت محسوسی خواهید داشت. مجددا تاکید می کنم تمرینات آورده شده در پایان هر جلسه را انجام دهید.

تجربه ده ساله­ ام در آموزش ArcGIS می گوید کسانیکه که این تمرینات را مرتب انجام داده اند ۹۹% نتیجه گرفته اند.

سعی کنید منابع آموزشی مرتبط با مفاهیم GIS را حتما بخوانید هرچند در این مجموعه چند جلسه ابتدایی به آموزش مفاهیم و مبانی GIS می پردازد ولی توصیه می شود از منابع آموزشی تخصصی در زمینه علم GIS غافل نشوید هرچه بیشتر بدانید فراگیری مفاهیم و نرم افزار برایتان راحت تر است هرچند که منابع آموزشی GIS در ایران قدیمی و از مطالب و توابع فعلی نرم افزارها بسیار عقب ترند.


نمونه ای از نحوه تدریس:

در زیر بخشی از ویدئوی اموزشی این مجموعه برای مشاهده کیفیت تدریس قرار گرفته است:

نمونه ویدئوی دوم:

محصولات مرتبط :

38 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • ضمن تشکر لطفا مراحل کرک رو توضیح بفرمایید .

    پاسخ
  • سلام
    وقتتون بخیر
    ممنون بابت محصولات خاص و خوبتون
    یک سوال داشتم در جی آی اس پس از ژئورفرنس کردن عکس هوایی چطور میشه اورتو فتو تهیه کرد؟
    و راهی روشی برای تشخیص خودکارعوارض پس از تهیه اورتو وجود داره؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
  • توی نرم افزار arcgis همچین قابلیتی رو داریم که بشه در محیط این نرم افزار انجام بشه؟

    پاسخ
  • منظورم اینکه در نرم افزار arcgis هم قابلیت تهیه اورتو فوتو وجود داره یا نه؟

    پاسخ
  • امکانش هست راهنمایی بفرمایید؟

    پاسخ
  • بنده یک لایه رستری dem دارم که سل سایز آن 0.00027 است و با جستجویی که کردم گفته شده بود که اگر 0.00027 را در 3600 و سپس در 30 ضرب کنید سل سایز آن به 30 متر تبدیل می شود بنده این کار را به کمک ابزار raster calculator انجام دادم ولی تغییری نکرد. البته هر وقت که سیستم مختصات gcs بود عمل انجام می گردد ولی سل سایز تغییر نکرد ولی هر وقت که سیستم مختصات غیر gcs بود خطا می داد ولی لایه نهایی هم تولید نمی شود. لطفا در راستای تغییر سل سایز راهنمایی بفرمایید.
    با تنشکر

    پاسخ
    • شما باید سیستم مختصات لایه رستری را از حالت دیسیمال به حالت متریک تبدیل نمایید. از تابع Raster project در ArcGIS استفاده نمایید.

      پاسخ
  • با سلام و احترام
    جناب دکتر ممنون از راهنمایی بسیار مفیدتان

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر بنده این آموزشو تهیه کردم اما داخل پنل کاربریم قسمت خریدها اضافه نشده؟

    پاسخ
  • سلام
    ببخشید من میخوام از سایت زیر داده دانلود کنم. ارور میده.نحوه دانلودشو یه قسمتیشو مشکل دارم میخوام فایل geotiff یا netcdf دانلود کنم ولی فقط یه تکست فایل بهم میده و منم طبق دستور خود ناسا پیش میرم و کدشو مینویسم که دانلود کنه ولی نمیشه
    میخوام تو جی ای اس باز بشه و جداولاشو احتیاج دارم.من طبق راهنمای دانلودش پیش میرم wget هم دانلود کردم.دانلود میشه ولی به صورت تکست هستش
    من مشکلم اینه چطوری به فرمت geotiff بشه که بتونم تو gis باز کنم.ولی با ارور مواجه میشم.

    https://giovanni.gsfc.nasa.gov/giovanni/#service=TmAvMp&starttime=&endtime=&variableFacets=dataFieldDiscipline%3AHydrology%3B&dataKeyword=NLDAS

    پاسخ
  • جواد قریشی
    1400-08-18 11:52 ب.ظ

    سلام وقتتون بخیر
    بنده آموزش ساخت اورتو فوتو بوسیله نرم افزار erdas را تهیه کردم.
    خالا یک مشملی دارم اون هم اینکه فایل کالیبره دوربین مربوط به تصاویر هوایی دهه 40 رو ندارم. امکانش هست راهنمایی بفرمایی؟د

    پاسخ
  • با سلام و ادب
    آیا در geometric network می توان بین 2 لایه که ارتباط مکانی باهم ندارند ولی ارتباط شبکه ای دارند ، join برقرار نمود. به عنوان مثال در شبکه برق ابتدا لایه نقطه ای پست فوق توزیع، سپس لایه خطی هادی فشار متوسط، بعد لایه نقطه ای ترانسفورماتور، بعد لایه خطی هادی فشار ضعیف، بعد لایه خطی کابل مشترک و در انتها لایه نقطه ای مشترک قرار دارد که جهت جریان از پست فوق توزیع به سمت مشترک می باشد. چگونه می توان بین لایه مشترک و لایه هادی فشار متوسطی که در بالادست آن قرار دارد، join برقرار نمود در حالی که هیچ intersec بین آنها وجود ندارد و هیج فیلد مشترکی نیز در 2 لایه جهت برقراری join وجود ندارد. آیا می توان فقط بر اساس جهت جریان ، جدولی حاوی اطلاعات مشخص شده از 2 لایه را دریافت نمود. البته فایل مربوطه نیز تحت ایمیل ارسال شده است.
    با تشکر.

    پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر. ببخشید من تصویر یه باند رو که به صورت value هستش در GIS میخوام اطلاعاتشو به صورت فایل اکسل داشته باشم ولی کلیک راست میکنم روی تصویر گزینه open attribute table غیر فعال هستش.
    لطفا راهنمایی میفرمایید از چه طریق میتوانم خروجی اکسل بگیرم. ممنون از لطفتون

    پاسخ
  • امید عبدی
    1401-01-28 1:34 ب.ظ

    ممنون از سوالتون. شما در حالت عادی برای یک لایه رستری که بصورت پیوسته است به دلیل تعداد بالای ارزشها نمی توانید یک جدول داشته باشید (برای همینه که جدول خاموشه). اگر لایه رستری کلاسه بندی شده باشه آنوقت شما جدول خواهید داشت. اگر هم بخواهید ارزشها برای لایه رستری پیوسته در قالب جدول بیایند باید لایه را به فرمت اَسکی (Raster to ACII) تبدیل نمایید. خروجی بصورت TEXT و یک ماتریس خواهد بود که هر برنامه یی که بتونه متن را بخونه، جدول را هم می خونه.

    پاسخ
  • سلام .. لینکهای اموزش gis مطلقا نمیاد

    لطفا بررسی نمایید

    پاسخ
  • امیررضا
    1401-04-10 8:09 ق.ظ

    سلام وقتتون بخیر ببخشید من چند سال پیش محصول gisآقای عبدی رو خریدم و توی لپ تاپم نگاه میکردم چند وقت پیش لپ تاپ م خراب شد و مجبور شدم لپ تاپ جدید بخرم در حال حاضر من با لپ تاپ جدیدم نمیتونم از آموزش ها استفاده کنم راه حلی داره لطفاً راهنمایی کنید

    پاسخ
  • بهناز شباب
    1401-06-07 2:25 ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید
    یه سوال داشتم از خدمتتون. آیا فایلهایی که در طول آموزش توسط مدرس استفاده میشوند هم در پکیج خریداری شده هست که برای تمرین ازشون استفاده کنیم؟
    با تشکر از شما

    پاسخ
  • سلام
    میخواستم بپرسم که چقدر طول میکشه تا شماره سریال پکیج رو برام ارسال کنید؟

    پاسخ
  • در روش طبقه بندی مشکل دارم به درصد دسته بندی نمیشه

    پاسخ
  • احمد حجاریان
    1402-04-12 5:24 ب.ظ

    با عرض سلام و ادب
    احتراما بنده یه سوالی از خدمتتان دارم
    ما یه شیپ فایل شیب داریم که به 4 طبقه تقسیم کردیم و یک شیپ فایل مثلا نقاط روستایی یا شهری داریم حالا اگر بخایم ببینیم مثلا در طبقه زیر 4 چند تا نقظه شهری یا روستایی داریم باید از چه دستوری استفاده کنیم
    با تشکر

    پاسخ
    • سلام. ممنون از سوالتون. یک فیلد جدید در داخل لایه نقاط شهری بسازید و همه مقادیر آن را 1 قرار دهید (مثلا فیلد count). سپس لایه شیب و لایه نقاط شهری را بصورت Intersect هم پوشانی نمایید. لایه خروجی را بر اساس فیلدی که طبقات شیب در آن ذخیره شده Dissolve نمایید و در قسمت Statistics فیلد Count را انتخاب نمایید و عبارت آماری Sum را براش انتخاب نمایید. خروجی شامل طبقات شیب به همراه تعداد نقاط در هر طبقه در جدول است.

      پاسخ
  • بسیار ممنونم خیلی لطف فرمودید

    پاسخ
  • الهام شجاع
    1402-07-30 1:03 ب.ظ

    سلام.وقتتون بخیر
    خیلی ممنون بابت آموزش هایی ک در اختیارمون قرار دادین.
    من یک سوالی از خدمتتون دارم.
    فرض کنید میخواهیم یک مدل سه بعدی از یک پروژه را وارد نرم افزار ArcGIS کنیم.
    این پروژه با فرمت .NWD موجود است.
    آیا امکان ورود این فرمت به ARCGIS وجود دارد؟
    اگر این امکان موجود نیست چطور میتوان تعداد زیادی فایل اتوکدی با حجم بالا را به نرم افزار اضافه کرد،طوری که سنگینی مدل به حداقل برسد؟

    پاسخ
  • محمدامین گودرزی
    1402-11-05 6:04 ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    من این دوره رو سه سال پیش خریداری کردم و راستش اون موفع نشد که دوره رو جلو ببرم
    هفته قبل میخواستم نگاه کنم متاسفانه لایسنس منسوخ شده بود و کار نمیکرد به مدرس دوره در تلگرام و ایمیلشون هم پیام دادم اما پاسخی دریافت نشد ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
  • مهرداد ابراهیم نیا
    1402-11-06 11:06 ب.ظ

    سلام و وقت بخیر و ممنون از آموزشهای خوبتون.
    من این آموزش رو تهیه کردم و بعضا مشکلاتی در استفاده از دیتاهای مربوط به کلاس دارم
    مثلا table هایی که توی سی دی اول هستن رو نمیتونم تو آرک مپ وارد کنم و خطای پسورد میده
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید این دسته مشکلات رو چطور حل کنیم ؟ ممنون

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید .من چطوری میتونم یه فایل اکسل اطلاعاتی رو به جدول اطلاعاتی( Attribute Table) شیپ فایل polyline در gis اضافه کنم؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up