پردازش داده های سنتینل 2 با برنامه نویسی پایتون

1,279 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

پردازش تصاویر سنتینل 2 با پایتون
این محصول آموزشی در ارتباط با آشنایی با نحوه پردازش تصاویر سنتینل در محیط کدنویسی پایتون ایجاد شده است. به طوری که در ابتدا به معرفی ماهواره و سپس کتابخانه های مورد استفاده پرداخته شده است و سپس به نحوه فراخوانی، نمایش، پیش پردازش و پردازش داده های سنتینل پرداخته شده و در نهایت خروجی های مدنظر از آن دریافت…

این محصول آموزشی در ارتباط با آشنایی با نحوه پردازش تصاویر سنتینل در محیط کدنویسی پایتون ایجاد شده است.

به طوری که در ابتدا به معرفی ماهواره و سپس کتابخانه های مورد استفاده پرداخته شده است و سپس به نحوه فراخوانی، نمایش، پیش پردازش و پردازش داده های سنتینل پرداخته شده و در نهایت خروجی های مدنظر از آن دریافت شده است. کاربران با گذراندن این دوره آموزشی قادر خواهند بود تا اکثر کارهایی که به منظور پردازش تصاویر سنتینل 2 وجود دارد را انجام دهند.


این محصول به منظور آشنایی با نحوه پردازش تصاویر سنتینل 2 در محیط پایتون ایجاد شده است. با استفاده از این محصول کاربران می توانند به راحتی و با چندین کد تصاویر سنتینل را فراخوانی، پیش پردازش و پردازش نموده و در نهایت خروجی های مدنظر را از آن دریافت کنند

 


مشخصات آموزش

  • مدرس: هادی امامی
  • تخصص: کارشناس ارشد سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای
  • موضوع: پردازش داده های سنتینل 2 در پایتون
  • نرم افزار: Jupyter Notebook
  • مدت زمان: 80 دقیقه
  • مخاطب: علاقه مندان به برنامه نویسی در سنجش از دور
  • نوع آموزش: ویدیویی
  • داده های تمرینی:‌ ندارد
  • پیش نیاز: آشنایی مقدماتی با پایتون

تهیه آموزش

جهت تهیه آموزش بر روی دکمه زیر کلیک کنید:


توضيحات آموزش

این محصول به منظور آشنایی با نحوه پردازش تصاویر سنتینل 2 در محیط پایتون ایجاد شده است. با استفاده از این محصول کاربران می توانند به راحتی و با چندین کد تصاویر سنتینل را فراخوانی، پیش پردازش و پردازش نموده و در نهایت خروجی های مدنظر را از آن دریافت کنند.

پردازش تصاویر به وسیله کد نویسی بسیار سریع و قابل اعتماد تر از پردازش آنها در محیط های نرم افزاری می باشد و دلیل آن تسلط کاربر بر تمامی بخش های پردازشی می باشد.

این محصول به منظور آشنایی با نحوه پردازش تصاویر سنتینل 2 در محیط پایتون ایجاد شده است. با استفاده از این محصول کاربران می توانند به راحتی و با چندین کد تصاویر سنتینل را فراخوانی، پیش پردازش و پردازش نموده و در نهایت خروجی های مدنظر را از آن دریافت کنند.

پردازش تصاویر به وسیله کد نویسی بسیار سریع و قابل اعتماد تر از پردازش آنها در محیط های نرم افزاری می باشد و دلیل آن تسلط کاربر بر تمامی بخش های پردازشی می باشد.

مخاطبان این محصول کسانی هستند که علاوه بر پردازش تصاویر در محیط های نرم افزاری علاقه مند به پردازش داده ها به وسیله کدنویسی و همچنین خودکارسازی کدها می باشند.

پایتون محبوب ترین و قدرتمندترین زبان برنامه نویسی دنیا در سال های اخیر می باشد و این قدرت خود را نیز در زمینه پردازش تصاویر دیجیتالی نمایش داده است.

علاقه مندان به سنجش از دور به منظور تسلط بیشتر و همچنین دقت بیشتر نیازمند پردازش تصاویر با زبان های برنامه نویسی مختلف می باشد زیرا نرم افزارهای مربوطه در تمامی بخش ها به یک صورت عمل نموده و قدرت تسلط بر کارهای انجام شده را از کاربر می گیرند. به همین دلیل است که نیاز به پردازش تصاویر و داده ها در محیط های کدنویسی احساس می شود.


عناوين آموزشی

مهم ترین عناوين آموزشی این محصول عبارت اند از:

  • معرفی ماهواره سنتینل 2
  • معرفی کتابخانه های مطرح در زمینه پردازش تصاویر ماهواره ای
  • نحوه نصب پکیج های مورد نیاز
  • معرفی محیط کدنویسی
  • فراخوانی و نمایش داده های سنتینل 2
  • برش باندهای فراخوانی شده از روی شیپ فایل
  • تعریف تابع به منظور خودکارسازی برش تصویر از شیپ فایل
  • بارزسازی تصاویر و بهبود کنتراست تصاویر
  • روش های مختلف نمایش تصاویر
  • نحوه Layer Stack کردن داده ها در پایتون
  • نرمال سازی داده ها
  • کار با شاخص های طیفی و نمایش آنها
  • نحوه خروجی گرفتن از تصاویر

معرفی نرم افزار

در این محصول، از نرم افزار تحت وب ژوپیتر استفاده شده است. این سامانه  به دلیل امکانات بسیار بالای آن، در زمینه یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و یادگیری عمیق بسیار پرکاربرد بوده و همچنین در زمینه پردازش تصویر نیز از سرعت بسیار بالایی برخوردار است.


بخشی از آموزش


تهیه آموزش

جهت تهیه آموزش بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

نوشته های مرتبط :

آموزش های رایگان پیشنهادی :

6 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام

    ضمن تشکر. نمیتونم پکیج rasterioرو نصب و امپورت کنم. به نطرتون مشکل چیه

    پاسخ
  • هادی امامی
    1400-11-09 9:31 ق.ظ

    با سلام وقت بخیر. توصیه میکنم آموزش نصب پکیج rasterio و gdal رو که در داخل سایت موجود هست رو مشاهده کنید. مشکلتون حل میشه. با تشکر

    پاسخ
  • علیرضا شرفی
    1401-04-07 1:37 ب.ظ

    سلام
    وقت بخیر

    من قبل این دوره، دوره ی جامع «آموزش پردازش تصاویر ماهواره ای در پایتون – اولین و کامل ترین پکیج در ایران» خریداری کردم و متاسفانه با وجود اینکه قرار بود تمامی ماهواره ها پوشش داده بشه این اتفاق نیوفتاد و ماهواره سنتینل که خواست اصلی بنده بود جداگانه تدریس شد که خریداری کردم. مشکلی نیست تا اینجا ولی الان که دارم دوره ی سنتینل رو نگاه میکنم متوجه شدم که از تصاویری استفاده میکنند که از پیش اصلاح شده و باز خود این یک کار جداگانه هستش و فایل تصاویر استفاده شده برخلاف دوره ی جامع در اختیار من قرار نگرفت و رفتم جداگانه تصاویر رو تهیه کردم ولی الان دوره به جایی رسیده که از چیزی تحت عنوان shapepath (SHAPEFILE) استفاده میکنه که مدرس دوره آدرس اون رو وارد میکنند از سیستمشون تحت عنوان polygon.shp و من نمیدونم اصلا این مورد چی هستش و چجوری باید بهش دست پیدا کنم و از اون استفاده هم میشه. لطفا یک توضیح راجب شیف فایل ها و نحوه تهیه اون بدین
    ممنون

    پاسخ
  • هادی امامی
    1401-04-07 7:42 ب.ظ

    با سلام و وقتتون بخیر. بابت موارد پیش اومده ازتون عذر خواهی میکنم. در مورد تصحیحات باید خدمتتون عرض کنم نه تنها بنده بلکه در زمان تولید این اموزش چیزی به اسم تصحیحات برا تصاویر سنتینل با زبان مدنظر وجود نداشت تا پوشش داده بشه. یخاستیم خودمونم کد تصحیحات رو طراحی کنیم و بنویسیم بسیار سخت بود مخصوصا برای تصاویر سنتینل. اگه لندست بود یچیزی. فراخوانی شیپفایل هم که نیازی به توضیح اضافی نداشت شما فقط مسیر شیپفایلتونو میدین و فراخوانی میشه نیاز به کار دیگه ای نیست. من در اموزش هم دقیقا همین کارو کردم. و نکته نهایی اینکه من در توضیحات محصول ماهواره هایی که پوشش دادیم رو گفتیم. واقعا نمیشه همه ماهواره هارو پوشش داد چون کادی تکراری محسوب میشه. ما فقط ماهواره هایی رو پوشش دادیم که فرمت های مختلفی داشتن. بازم بابت تمامی نواقص عذر خواهی میکنم ازتون. موفق باشین

    پاسخ
    • علیرضا شرفی
      1401-04-09 1:52 ب.ظ

      خیلی ممنون از توضیحات تون و دوره ی خوبی که دارین.
      میشه توضیح بدین که این شیپ فایل هارو چجوری تهیه کنیم؟
      چون درسته شما مسیرو میدین و تمام ولی خب همینکه چجوری اون شیپ فایل رو تهیه کنم رو نمیدونم
      باید از نرم افزار های envi یا گروه GIS استفاده کنم و یا موارد دیگه؟
      خیلی ممنون میشم اگه یک توضیح مختصر برای تهیه این مورد بگین
      🤍🙏🌹

      پاسخ
  • هادی امامی
    1401-04-09 5:48 ب.ظ

    سلام دوبدره. خسته نباشید. میتونین شیپفایل رو از نرم افزارهایی مثل arcmap یا qgis ایجاد کنین. ایجاد شیپفایل بسیار ساده هس فقط باید مختصات محدوده تصویر یا بخشی از تصویر رو مطابق با اون درست کنین. بهتره تصویر رو در محیط arcmap فراخوانی و شیپفایل رو از روی اون ایجاد کنین.با یک جستجوی ساده با نحوه ایجاد شیپفایل اشنا میشین. ممنونم ازتون.موفق باشین

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up