آموزش کاربردی داده کاوی با نرم افزار وکا (Weka)

2,363 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

آموزش داده کاوی با نرم افزار weka
داده کاوی یکی از مفاهیم مهم و حیاتی با کاربردهای فراوان در علوم مختلف محسوب می شود. به طور علمی، داده کاوی به عنوان فرآیند کشف الگوها یا روابط معتبر بین مجموعه داده ها با استفاده از ابزارهای آماری، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی تعریف می شود. طبقه بندی داده ها و رگرسیون بین متغیرها، از مهمترین وظایف داده کاوی…

داده کاوی یکی از مفاهیم مهم و حیاتی با کاربردهای فراوان در علوم مختلف محسوب می شود. به طور علمی، داده کاوی به عنوان فرآیند کشف الگوها یا روابط معتبر بین مجموعه داده ها با استفاده از ابزارهای آماری، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی تعریف می شود. طبقه بندی داده ها و رگرسیون بین متغیرها، از مهمترین وظایف داده کاوی است.

در طی سالیان اخیر، نرم افزارها و ابزارهای مختلفی برای انجام پردازشهای داده کاوی توسعه یافته است. در این میان، نرم افزار Weka به دلیل یک رابط گرافیکی منعطف با تنوع فراوانی از ابزارهای یادگیری ماشین و داده کاوی از محبوبیت بالایی در میان پژوهشگران برخوردار شده است.

در این محصول، ضمن اشاره کلی به مفاهیم شناسایی الگو، یادگیری ماشین و داده کاوی و همچنین معرفی تاریخچه، کاربرد، محیط و ابزارهای نرم افزار Weka، سعی شده است تا یک آموزش کاربردی داده کاوی با این نرم افزار شامل طبقه بندی تصویر و رگرسیون سری زمانی برای علاقمندان علوم مختلف مهندسی و غیرمهندسی ارائه شود.


مشخصات:

  • مدرس: ایمان خسروی
  • تخصص: کارشناس سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای
  • موضوع: آموزش کاربردی داده کاوی با نرم افزار وکا (Weka)
  • نرم افزار: نرم افزار Weka (نرم افزارهای MATLAB و Excel به طور کمکی استفاده می شود)
  • مخاطب: مهندسان نقشه­ بردار، سنجش از دور، فتوگرامتری، برق و کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، جغرافیا و رشته های مرتبط با مفهوم داده کاوی و یادگیری ماشین
  • نوع آموزش: ویدیویی با فرمت MP4 1080p (240 دقیقه)
  • پاورپوینت: ندارد
  • داده های تمرینی: ندارد
  • پیش نیاز: آشنایی مقدماتی با مفاهیم یادگیری ماشین، شناسایی الگو، هوش مصنوعی و داده کاوی
  • وبسایت دانلود نرم افزار (رایگان): http://www.cs.waikato.ac.nz/~ml/weka

تهیه آموزش:

به منظور خرید این محصول آموزشی بر روی گزینه زیر کلیک کرده و بلافاصله آن را دانلود نمایید.


توضیحات محصول

نرم افزار Weka (مخفف Waikato Environment for Knowledge Analysis)، یک نرم افزار متن باز تحت پلتفرم جاوا است که به دلیل یک رابط گرافیکی منعطف با تنوع فراوانی از ابزارهای یادگیری ماشین و داده کاوی از محبوبیت بالایی در میان پژوهشگران برخوردار شده است. ایده اولیه این نرم افزار بر اساس زبان سی از سال ۱۹۹۳ مطرح شد و نسخه اصلی آن تحت جاوا از سال ۱۹۹۷ در دانشگاه وایکاتو نیوزلند توسعه یافت. اولین نسخه رسمی این نرم افزار، نسخه ۳٫۲ بود که در اوایل سال ۲۰۰۰ عرضه شد.

این نسخه دارای سه محیط آنالیزی بود. در حال حاضر، آخرین نسخه توسعه یافته Weka نسخه ۳٫۹٫۴ میباشد که در سال ۲۰۱۹ انتشار یافت و دارای ۵ محیط کاربردی جهت آنالیزهای داده کاوی و یادگیری ماشین است. این نرم افزار تحت لیسانس GNU است و فایل اجرایی آن در سیستم عاملهای مختلف شامل ویندوز، مک و لینوکس به طور رایگان از وبسایت Weka قابل دانلود است.


عناوین آموزشی

عناوین آموزش داده شده در این محصول عبارت اند از:

  • بخش اول: بررسی مفاهیم یادگیری ماشین، شناسایی الگو و داده کاوی
  • بخش دوم: معرفی تاریخچه و کاربرد نرم افزار وکا
  • بخش سوم: آشنایی با محیط و ابزارهای نرم افزار وکا
  • بخش چهارم: انجام یک پروژه عملی طبقه بندی تصویر با وکا
  • بخش پنجم: انجام یک پروژه عملی رگرسیون سری زمانی با وکا

معرفی آموزش:


تهیه آموزش:

به منظور خرید این محصول آموزشی بر روی گزینه زیر کلیک کرده و بلافاصله آن را دانلود نمایید.


محصول دیگر مدرس:


نوشته های مرتبط :

آموزش های رایگان پیشنهادی :

46 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سمیه طالبی
    1399-04-24 1:39 ب.ظ

    سلام
    نرم افراز وکا توانایی کار روی تصویر ماهواره ایی را در حوزه دیپ لرنینگ را دارد؟

    پاسخ
  • دکتر ایمان خسروی
    1399-04-25 8:08 ق.ظ

    با سلام
    بله. از جمله قابلیت های جدیدی که به نرم افزار وکا اضافه شده، پکیج دیپ لرنینگ هست که در درس یکم نحوه اضافه کردن آن به نرم افزار وکا را توضیح داده ایم.
    موفق باشید

    پاسخ
  • سمیه طالبی
    1399-04-25 5:52 ب.ظ

    یعنی میتوان با استفاده از این نرم افزار در حوضه دیپ لرنینگ روی تصویر ماهواره ایی کار کرد؟

    پاسخ
  • سمیه طالبی
    1399-04-25 5:54 ب.ظ

    در مورد حوضه ماشین لرنینگ مثل الگوریتم random forest چطور ؟ امکان کار با تصویر ماهوارهایی و داد های مختصات دار وجود دارد؟

    پاسخ
    • دکتر ایمان خسروی
      1399-04-26 12:09 ق.ظ

      بله الگوریتم جنگل تصادفی که از ابتدا در این نرم افزار تعبیه شده بود. الگوریتم های درختی متنوع و کاملی در این نرم افزار وجود دارد. حتی در صورتی که یک الگوریتم در این نرم افزار وجود نداشته باشد، میتوانید در بخش Package Manager این نرم افزار، الگوریتمها را جستجو و نصب نمایید. مثل الگوریتم جنگل دورانی.
      در مورد کار با تصاویر ماهواره ای: کلا با هر داده که به فرمت این نرم افزار تبدیل شود، امکان استفاده در این نرم افزار وجود دارد.

      پاسخ
  • سلام
    از این نرم افزار برای داده های آلودگی هوا هم میشه استفاده ای کرد؟

    پاسخ
    • دکتر ایمان خسروی
      1399-06-18 10:20 ق.ظ

      سلام
      سوالتون رو بدین نحو تکمیل و تصحیح کنم که منظور شما این هست که آیا از این نرم افزار میشود برای یافتن رابطه بین داده های آلودگی هوا هم استفاده کرد.
      از آنجایی که بخشی از وظایف این نرم افزار، انجام عملیات رگرسیون هست، پس بله میشود. لیکن برای رگرسیون نیاز به نمودار نیز هست و از آنجایی که این نرم افزار قابلیت گرافیکی کمتری دارد، لذا سایر نرم افزارها یا زبانها همچون MATLAB یا پایتون یا R برای اینکار توصیه میشود.
      موفق باشید

      پاسخ
  • با سلام
    آیا امکانش هست کاربری اراضی رابا روش یادگیری ماشین این نرم افزار انجام داد؟

    پاسخ
    • دکتر ایمان خسروی
      1399-09-12 5:27 ب.ظ

      سلام
      بله، در این باره در آموزش توضیح دادیم. البته نرم افزار قابلیت خروجی گرافیکی به خودی خود ندارد و باید از یک نرم افزار دیگر برای نمایش تصویر طبقه بندی شده یا همان نقشه کاربری استفاده کرد.

      پاسخ
  • محسن علی زاده
    1399-12-16 10:17 ق.ظ

    با عرض سلام خدمت شما
    من دکتری شهرسازی دارم یعنی برنامه ریزی شهری و منطقه ای، رساله دکتری من در مورد پهنه بندی خطر زلزله بود که با استفاده از ANP و MLP و SOM استفاده کردم، البته این دو الگوریتم شبکه عصبی و در هرم افزار ادریسی ران کردم چون متلب بلد نبودم و نیستم. البته با ادریسی نتیجه مورد انتظار و گرفتم و فقط از رساله خودم تونستم چهارتا مقاله ISI با ایمپکت بالا چاپ کنم. البته در قسمت آخره کارم ازSWOT و QSPM , استفاده کردم، خلاصه کنم براتون، ولی الان دیگه تصمیم گرفتم مقالات آینده رو با استفاده از الگوریتم های machine learning استفاده کنم. چون برای پست دکتری قصد دارم از ایران برم همه جا صحبت از ماشین های یادگیرنده هست و من متاسفانه وکا weka بلد نیستم و نمیتونم از ماشین های یادگیرنده استفاده کنم. حدودا . نمی‌خوام حالا رو تمامه الگوریتم ها مسلط شم ، حدودا یه ده تا دوازده تا الگوریتمی که معمولا تو مدیریت بحران ازشون استفاده میکنن و اگه یاد بگیرم برام کافیه. چون شما فیلد جی آی اس و علوم محیطی هستین احساس میکنم بیشتر میتونید به من کمک کنید. در نهایت میخواستم بهتون پیشنهاد بدم اگه من لیست اون ۱۰ تا دوازده الگوریتم و به شما بدم امکانش وجود داره هر کدوم و یا همه رو در قالب یک یا چند ویدئو آموزش بدین و من هزینه شو تقدیم شما بکنم. تعیین هزینه هم با خودتون. به هر حال راضی تون میکنم. ممنون میشم پاسخ بدین و کمکم کنید.

    پاسخ
  • محسن علی زاده
    1399-12-16 11:09 ق.ظ

    سلام مجدد آقای دکتر
    پیرو ایمیل قبلیم میخواستم منظورم و واضح تر خدمت شما بگم. منظورم این بود که من لیست اون چندتا الگوریتم و خدمت شما میدم و شما در غالب ویدئو های آموزشی ضبط میکنید و برام ایمیل میکنید و منم مبلغی که تعیین کردین رو خدمت شما تقدیم میکنم. چون من اصلا آشنایی با ماشین لیرنینگ ندارم خواستم اگه زحمتی نیست از صفر تا صد این الگوریتم ها رو به من آموزش بدین. بازم عرض میکنم از نظره هزینه راضی تون میکنم. چون من باید تا ماه سپتامبر از ایران برم استرالیا دانشگاه ملبورن برای دوره پست دکتری فلوشیپ و خیلی برام حیاتی هست که ماشین لیرنینگ و یاد بگیرم تا اون موقع. من جی آی اس و ادریسی رو بلدم، با ENVI, هم کار کردم و آشنایی دارم ولی با وکا و ماشین لیرنینگ هیچ آشنایی ندارم. چند تا سایت دیگه هم دیدم که ویدئو های آموزشی وکا گذاشتن و خصوصی هم تدریس میکنن ولی چون شما فیلد تخصصی تون به من نزدیک هست من شما رو انتخاب کردم. انشالا که پاسخ مثبت بدین. و این نکته رو هم بگم که عجله ای نیست که حتما یک ماهه تا ۲ ماهه تکمیل کنم. میتونید به مرور هر وقت فرصت داشتید ضبط کنید و برام بفرستید. اگه هزینه رو ابتدا هم بخواین حاضرم پرداخت کنم.
    با آرزوی توفیق برای شما.

    پاسخ
  • محسن علی زاده
    1399-12-17 5:31 ب.ظ

    سلام من چندتا ایمیل براتون زدم متاسفانه جوابی به من ندادید، امکانش وجود داره بررسی کنید و پاسخ بدین؟ ممنون میشم

    پاسخ
  • محسن علی زاده
    1399-12-17 5:33 ب.ظ

    لطفاً اگه ایمیل یا شماره تلفن خودتون رو به ایمیل من بفرستید ممنون میشم. Alizadeh.mohsen2003@yahoo.com

    پاسخ
    • ایمان خسروی
      1399-12-17 7:01 ب.ظ

      آقای دکتر علیزاده
      باسلام و پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی
      به ایمیل حضرتعالی، پیامی ارسال کردم.

      پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر
    من آموزش نرم افزار weka رو تهیه کردم ممنون از این آموزش و خسته نباشید.
    اما مواردی هست که در این مورد لازم دونستم عرض کنم
    نکته اول اینکه در ویدئوی پنجم از دقیقه 9 صدا نامناسب شده و هر چند ثانیه حالت نویز و قطع و وصل دارد.
    نکته دوم اینکه در مورد کار با تصاویر ماهواره ای یکی از مسائل مهم نقشه خروجی طبقه بندی می باشد که در این آموزش هیج اشاره ای به تولید نقشه خروجی نشده است و فقط روش انجام طبقه بندی و مشاهده نتایج صحت سنجی ارائه شده است. چطور می توان نقشه های خروجی مختصات دار از نتیجه ی طبقه بندی ها داشت؟
    با سپاس

    پاسخ
    • ایمان خسروی
      1400-03-17 3:43 ب.ظ

      سلام
      وقت شما هم بخیر
      بابت کیفیت پایین بخشی از ویدوی 5 پوزش میخام. اگر بخش یا تایم بخصوصی نیاز به توضیح داره لطفاً به من اطلاع بدید تا براتون توضیح بدم
      در مورد خروجی تصویر از نرم افزار هم در ویدیوها توضیح دادم که قابلیت نمایش نقشه در این نرم افزار وجود نداره. اما میشود با درنظر گرفتن کل پیکسهای تصویری به عنوان فایل آزمایشی و استفاده از آن در نرم افزار به برچسب هر یک از پیکسلها رسید و پس از آن تنها کافیست با یک نرم افزار دیگر همچون MATLAB یا زبان های دیگر، فایل برچسب خروجی را با یک colormap مناسب نمایش داد.
      موفق باشید

      پاسخ
  • سلام و قت بخیر
    آیا آموزش مدل درخت تصمیم و رگرسیون بردار پشتیبان و مدل جنگل تصادفی در این فایل آموزشی توضیح داده شده است
    البته من می خوام برا اساس این رابطه ها تبخیر و تعرق مرجع را به صورت منطقه ای تعمیم بدم و نقشه را استخراج کنم آیا این فایل آموزشی به من کمک می کند
    با تشکر

    پاسخ
  • عرض سلام و ادب
    ببخشید برآورد تبخیر و تعرق الگوریتم SEBAL با استفاده از تصاویر مودیس و ندارید

    پاسخ
  • با سلام و احترام
    آیا این امکان وجود داره که خروجی های این نرم افزار و در یک نرم دیگر مانند آرک جی اس مشاهده کنیم ؟ بعنوان مثال اگر با این نرم افزار طبقه بندی انجام داده باشیم آیا نتیجه اش رو میتونیم در نرم افرارهای دیگه هم مشاهده کنیم ؟

    پاسخ
  • دکتر ایمان خسروی
    1400-06-13 4:40 ب.ظ

    سلام خدمت شما
    نرم افزار وکا قابلیت نمایش گرافیکی تصاویر را ندارد. خروجی طبقه بندی حاصل از این نرم افزار را میتوانید با یک زبان برنامه نویسی دیگر مثل MATLAB با یک دستور ساده imshow یا imwrite نمایش داده یا ذخیره کنید و سپس از تصویر ذخیره شده در هر نرم افزار دیگری استفاده نمایید.
    موفق باشید

    پاسخ
  • ممنون از پاسخگویی شما ، بطور کلی می تونیم برای مدلسازی در کارهای سنجش از دوری از این نرم افزار استفاده کنیم ؟

    پاسخ
  • دکتر ایمان خسروی
    1400-06-14 3:27 ب.ظ

    مدلسازی به چه منظور؟ مدلسازی در سنجش از دور تنوع فراوانی دارد. هر اپلیکیشنی که بتوان به دو حالت طبقه بندی و یا رگرسیون تعریف کرد را میتوان با این نرم افزار انجام داد.

    پاسخ
  • امکانش هست که یک ادرس ایمیل به من بدیدمن با شما در ارتباط باشم و اونجا به طور کامل برای شما توضیح بدم برای چه کاری قرار هست که مدلسازی انجام بدم؟

    پاسخ
  • سحر آریانژاد
    1400-06-18 3:11 ب.ظ

    ممنون از لطفتون بابت ارسال آدرس ایمیل ، بهتون پیغام زدم هر وقت فرصت شد بررسی کنید ممنون ازتون

    پاسخ
  • با سلام و احترام
    من 13 تا لایه دارم مثل شیب، جهت شیب، بارش و … که میخوام با استفاده از روش های ترکیبی Furia و GA نقشه پهنه بندی سیل را تهیه کنم. آیا امکانش هست که توی این نرم افزار این مدل ها را اجرا کرد؟

    پاسخ
    • دکتر ایمان خسروی
      1400-06-25 11:33 ب.ظ

      سلام. نه. بهتر است برای چنین کاری با کدنویسی با زبانهای دیگر انجام شود.

      پاسخ
  • سلام. آیا این فایل آموزشی برای پهنه بندی زمین لغزش هم کاربرد داره؟ یعنی میشه با این فایل اموزشی زمین لغزش را هم پهنه بندی کرد؟

    پاسخ
    • دکتر ایمان خسروی
      1400-06-27 6:01 ب.ظ

      سلام. بله. در هر زمینه و کاربردی از جمله پهنه بندی تنها کافیست دیتاها را به شکل فرمت اصلی وکا آماده نمایید.

      پاسخ
  • امید رحمتی
    1400-08-14 11:20 ب.ظ

    با سلام و تشکر
    من بسته آموزشی وکا رو دریافت کردم. متاسفانه در قسمت طبقه بندی تصویر، مدرس محترم توضیح نددن که تصویر ماهواره ای که زحمت کشیدن و چند مدل رو برای طبقه بندی امتحان کردن، چگونه ذخیره میشه تا در نرم افزارهای دیگه مثل َArcGIS یا ENVI بازش کرد. از آنجایی که داده ورودی تصویر ماهواره ای بود، خروجی کار هم باید نقشه طبقه بندی باشد. متاسفانه این قسمت آموزش که اصلی ترین دلیل اینجانب برای خرید این محصول بود مشکل اساسی دارد و امیدواریم اصلاح گردد. من بسته آموزش ENVI رو دریافت کردم و آموزش بسیار عالی بود اما درخصوص این بسته آموزشی باید این مرحله اضافه گردد. ایمیل اینجانب جهت رفع مشکل خدمت مدرسین محترم آکادمی سنجش از دور orahmati68@gmail.com

    با تشکر

    پاسخ
    • امید رحمتی
      1400-09-13 8:42 ب.ظ

      با سلام و احترام
      سوال اینجانب هنوز پاسخ داده نشده است. لطفا راهنمایی بفرمائید.

      با تشکر
      امید رحمتی

      پاسخ
  • مائده مصلی
    1400-09-04 5:21 ب.ظ

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر . موضوع من پهنه بندی لغزش هست و در پژوهشم باید از مدل ADtree استفاده کنم .مدل ADtree ذاتا برای classification و طبقه بندی است . ولی برای تهیه پهنه بندی من نیاز دارم که خروجی مدل احتمالاتی (به طور مثال مقادیر پیکسل ها بین 0 تا 1) باشد . من نحوه کار با نرم افزار weka کار را برای طبقه بندی را اطلاع دارم و نمیدونم برای گرفتن خروجی احتمالاتی چه پیش پردازش هایی را باید در ابتدا انجام داد.

    پاسخ
  • دکتر خسروی
    1400-09-04 7:33 ب.ظ

    سلام
    از گزینه more options در بخش طبقه بندی استفاده کنید.

    پاسخ
  • مائده مصلی
    1400-09-05 10:14 ق.ظ

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر. اگر در این زمینه منو بیشتر راهنمایی کنید. سپاس گزار می شوم .

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    ببخشید من RF را با وکا اجرا گرفتم ولی نتیجه مدل خیلی دقیق شده و برای خودم شک برانگیزه اگر برای شما امکان داشته باشه من نتایجم را برای شما بفرستم و شما صحت کار بنده را تایید کنید.

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    آقای دکتر من شبیه سازی رواناب با WEKA انجام میدم. در بخش تست مدل 3 سال داده به مدل میدم ولی خروجی مدل 3 ماه و 10 روز هست میشه لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل کار کجاست و چطور اصلاح کنم ؟

    پاسخ
  • عادل مهتری
    1400-11-05 10:31 ق.ظ

    با سلام خسته نباشید

    چرا شما در کامنت های بالا جواب بله رو به یکی از دوستی که گفته بودن این پکیج برای پهنه بندی مناسب است داده بودید وقتی که فقط روی داده های train مانور دادید و هیچ بحثی درباره نحوه پیش پردازش داده های test و این که چگونه از داده های تست به نتیجه برسیم ندادید؟

    پاسخ
  • نرم افزار وکا
    1400-11-20 10:32 ق.ظ

    سلام آقای خسروی و وقت بخیر، خیلی ممنون از شما بابت این آموزش عالی، سوالی که برای من پیش اومد و میخوام از شما بپرسم این هست که همونجوری که خودتون اطلاع دارید، برای اجرای مدل های دیپ لرنینگ مثلا با پایتون، نیاز به GPU هستش و روی CPU تقریبا اجرا نمیشه، در مورد نرم افزار Weka آیا نیاز هست که حتما GPU داشته باشیم؟؟

    پاسخ
  • با سلام و خسته نباشید. آیا در دوره ارائه شده، نحوه استفاده و تنظیمات درخت تصمیم m5 توضیح داده شده است؟

    پاسخ
  • سلام، وقتتون بخیر
    من نرم افزار وکا رو اجرا کردم اما بعد اجرا مقدار مشاهده شده و پیش بینی اعدادش فارسی بود و توضیحات اولیه‌ش انگلیسی و نمیشد داخل نوت پد ذخیره کنم، روی سیستم هم نرم افزار زیادی دارم و اجرا گرفتم تا به حال مشکلی نبوده از نظر تنظیم زبان و…
    روی سیستم های دیگه خروجی به زبان انگلیسی رو داد و مشکلی نبود
    باید چیکار کنم مشکل رفع شه؟
    پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم

    پاسخ
  • هادی بیگی
    1402-10-27 9:32 ق.ظ

    جناب دکتر خسروی گرامی،
    ممنون میشم اگه محبت کرده و آدرس ایمیل یا شماره تماس خودتون رو به ایمیل اینجانب ارسال کنید تا بتونم بیشتر و راحت تر با شما در مورد مشکلی که باهاش مواجه شدم صحبت کنیم.
    با تشکر
    hbig6399@gmail.com

    پاسخ
  • با سلام استاد
    برای بحث بازسازی داده های مفقود تصاویر ماهواره ای از این آموزش میتونم استفاده کنم؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up