آموزش دانلود تصاویر ماهواره ای راداری SAR رایگان – کاربردی برای پروژه های سنجش از دور

2,172 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

محصول آموزش روش دانلود تصاویر ماهواره ای راداری (SAR) در سنجش از دور منتشر شد. در این محصول آموزشی، روش دانلود انواع داده های راداری کاربردی برای انجام پروژه های سنجش از دور آموزش داده شده است. با استفاده از این آموزش شما با روش دانلود تصاویر راداری، داده های ارتفاع سنجی و مدل های رقومی زمین آشنا خواهید شد.…

محصول آموزش روش دانلود تصاویر ماهواره ای راداری (SAR) در سنجش از دور منتشر شد. در این محصول آموزشی، روش دانلود انواع داده های راداری کاربردی برای انجام پروژه های سنجش از دور آموزش داده شده است.

با استفاده از این آموزش شما با روش دانلود تصاویر راداری، داده های ارتفاع سنجی و مدل های رقومی زمین آشنا خواهید شد. داده های راداری اطلاعات با ارزشی را در ارتباط با ویژگی های فیزیکی سطح زمین و پدیده های آن فراهم می کنند.


مشخصات محصول 

  • مدرس: امیرحسین احراری
  • تخصص: کارشناس سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای
  • نوع محصول: دانلودی
  • داده های تمرینی: ندارد. 
  • پیش نیاز: ندارد. 
  • نرم افزار: ندارد.
  • موضوع: سنجش از دور راداری

دانلود آموزش

به منظور دانلود این محصول آموزشی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.


توضیحات محصول

در این محصول آموزشی، امیرحسین احراری، روش دانلود تصاویر راداری کاربردی در پروژه های سنجش از دور را آموزش داده است. در همین راستا، مراجع مهم دانلود داده های راداری، چگونگی ثبت نام و روش دانلود داده های آنها معرفی شده است. در همین راستا روش دانلود تصاویر ماهواره ای sentinel-1، ماهواره alos palsar، سنجنده srtm و داده های altimetry بررسی شده است.


عناوین آموزشی 

نکات آموزش داده شده در ارتباط با دانلود داده های راداری عبارت اند از:

  1. روش دانلود تصاویر sentinel-1
  2. روش دانلود تصاویر alos palsar1
  3. روش دانلود مدل رقومی srtm
  4. روش دانلود مدل رقومی زمین ۱۲ متری
  5. روش دانلود مدل رقومی زمین ۳۰ متری
  6. روش دانلود داده های ارتفاع سنجی راداری

ماهواره Sentinel-1

سنتینل ۱، ماهواره راداری از سری ماهواره های سری سنتینل است. این ماهواره در باند c بصورت dual polarisation تصویر برداری می کند. ماهواره سنتینل ۱ از توان تفکیک زمانی ۵ تا ۶ روزه برخوردار بوده و دارای توان تفکیک مکانی ۱۰ متری است. داده های ماهواره سنتینل ۱ بصورت رایگان عرضه شده و در زمینه کاربرد تولید نقشه های کاربری اراضی، کشاورزی، شهری، توپوگرافی و مخاطرات طبیعی کاربردی است.


ماهواره Alos-Palsar1

Alos-Palsar1 یکی از کاربردی ترین ماهواره های راداری سنجش از دور است. این ماهواره با قابلیت تصویر برداری در باند L با استفاده از قطبش های گوناگون را فراهم آورده است. توان تفکیک زمانی این ماهواره به صورتی است که هر ۲۴ روز یکبار یک تصویر راداری با دقت ۱۲ متر را برداشت کند. باند L یکی از مهم ترین باندهای رادار در مطالعات کشاورزی، پوشش گیاهی و بیومس است. 


سنجنده SRTM

شاتل راداری srtm نیز از قابلیت تولید مدل های رقومی زمین (DEM) برای مناطق مختلف زمین برخوردار است. این سنجنده با استفاده از امواج راداری نسبت به تولید مدل های ارتفاعی زمین اقدام می نماید. در حال حاضر جدیدترین مدل رقومی زمین که بصورت آماده عرضه میشود مربوط به این شاتل راداری است که از دقت ۳۰ متر برخوردار است. 


کاربرد سنجش از دور

سنجش از دور مایکروویو به دو دسته مایکرویو غیر فعال و مایکرویو فعال (رادار) تقسیم بندی می شود. در سنجش از دور راداری از امواج مایکرویو مصنوعی برای آشکارسازی پدیده های متفاوت استفاده می شود. سنجنده های راداری از مزیت های متعددی در مطالعه زمین برخوردارند. بزرگترین مزیت آنها عدم تاثیر اتمسفر در تصویربرداری از پدیده ها به همراه حساسیت بالا نسبت به ویژگی های فیزیکی پدیده ها است. 

 

داده های سنجش از دور مایکرویو فعال به دو دسته تصاویر و داده های رقومی تقسیم بندی می شوند. ماهواره های تصویربرداری چون سنتینل ۱ اقدم به تولید داده های راداری رستری از سطح زمین می کنند. این در حالی است که سنجنده های ارتفاع سنج altimetry بصورت نقطه ای و رقومی داده ها را برداشت می نمایند. 

 

تصاویر سنتینل ۱ عموما در زمینه تولید مدل رقومی زمین، رطوبت خاک، سیل و کاربری اراضی استفاده می شود. این در حالی است که تصاویر alos palsar عموما در زمینه مطالعات کشاورزی کاربرد دارند. داده های سنجنده های ارتفاع سنجی نیز برای اندازه گیری تغییرات تراز سطح آب های آزاد استفاده می شود. 


سایت های دانلود داده ها

  1. وب سایت USGS
  2. وب سایت earthdata
  3. وب سایت alaska

 


دانلود آموزش

به منظور دانلود این محصول آموزشی بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

 


لینک های مفید


 

نوشته های مرتبط :

آموزش های رایگان پیشنهادی :

21 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با سلام و تشکر
    برای دریافت تصاویر ماهواره envisat سنجنده ASAR از چه سایتی میشه تهیه کرد ؟
    با سپاس

    پاسخ
  • سلام آقای احراری
    من ماهواره آلتیمتری رو خیلی متوجه نمیشم که چه تفاوتی با ماهواره تصویربرداری داره. براش مقاله خوندم هم چیزی متوجه نشدم. اینکه ماهیت عددی داره، این که براش رزولوشن مکانی ذکر نمی شه. همین محصول سایت این سوالات روپاسخ میده؟ لطفا راهنمایی کنید.
    خیلی ممنون

    پاسخ
    • با سلام و احترام

      سنجنده های آلتیمتری به عنوان یک ارتفاع سنج استفاده می شوند. برداشت داده های این سنجنده ها بصورت تصویری نیست بلکه ماهیت برداشت بصورت نقطه ای است.
      جزییات دقیقی در ارتباط با توان تفکیک مکانی این سنجنده ها نمیدانم اما پیشنهاد میکنم لینک زیر را مطالعه کنید: وارد بخش tutorial آن شوید.
      http://www.altimetry.info/toolbox/

      موفق باشید

      پاسخ
  • یک خواهش دیگم داشتم. لطف می کنید برای کسانی که چندین محصول رو تا الان از سایت تهیه کردن کد تخفیف اختصاصی در نظر بگیرین که برای بار بعد که خواستن محصولی رو خریداری کنن از این کد مختص خودشون استفاده کنن؟ البته هر کی برای خودش محصول رو تهیه میکنه و ادعایی نباید داشته باشه ولی همین خودش یه تشویق میشه براش. ممنون میشم این نکته رو درنظر بگیرین.
    خیلی متشکر از آموزشهاتون

    پاسخ
    • ممنون از پیشنهاد شما. البته ما به صورت متناوب همیشه فروش های ویژه با تخفیف را ایجاد میکنیم. ولی پیشنهاد شما رو هم بررسی خواهیم کرد.
      با سپاس از شما.

      موفق باشید

      پاسخ
  • خیلی متشکرم.

    پاسخ
  • سعید حیاتی
    1399-10-25 12:23 ق.ظ

    با سلام و احترام
    من آموزش دانلود dem از alos palsar رو تهیه کردم و یه سوال دارم: اگر محدوده انتخابی نسبتا بزرگ باشه (مثلا پهنه ساختاری البرز) در اونصورت وقتی با استفاده از draw box محدوده رو رسم و مشخص میکنم، یک سری کادرهای آبی به عنوان نتایج جستجوی سایت نشان داده میشه که تمام محدوده مورد نظر من رو پوشش نمیدن. آیا این یعنی من اگر دانلود کنم فقط اطلاعات داخل اون کادرهای آبی رو دانلود کردم یا نه ربطی نداره و داده های کل محدوده ای که رسم کردم و مورد نظرم هست رو میگیرم؟ منظورم اینه که پوشش ندادن کل محدوده مورد نظرم توسط کادرهای مربعی آب رنگ مانع از دریافت داده های کل محدوده ام نمیشه؟ ممنونم راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • با سلام و احترام

      اون کادرهای آبی نشان دهنده فریم های موجود از ماهواره مورد نظر است. در صورتی که منطقه مورد مطالعه شما بزرگتر از آن فریم ها هست باید چند فریم رو دانلود کرده و سپس موزاییک کنید.

      موفق باشید

      پاسخ
  • با سلام و احترام
    استاد می شود لطف کنید سایت دانلود تصاویر راداری PALSAR را لطف کنید .

    پاسخ
  • محمد روحی
    1401-08-25 8:43 ب.ظ

    سلام آقای احراری عزیز شما در آموزشتون برای ماهواره Alos palsar اشاره به level1.5 کردید اون image تصویر هست و باندهای hh را معمولا اون پروداکتی داره که حجم بیشتری داره. فکر کنم شما در این قسمت سهوا اشتباه کردید و یا اینکه خودتون چک بفرمایدد

    پاسخ
  • سلام آیا امکان دانلود رایگان تصاوی terrasar هست؟

    پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر
    آقای احراری عزیز امکان دانلود داده های رادارست بصورت رایگان فراهم است؟

    پاسخ
  • یگانه قمری قلعه
    1402-01-24 9:23 ق.ظ

    سلام وقت شمابخیر
    جناب احراری در بحث تصاویر راداری یه سوال دارم از خدمت شما.
    یه فرمول هستش که از سیگما منهای سیگمای حداقل تقسیم بر سیگمای حداکثر منهای حداقل براساس تصاویر سری زمانی تصاویر راداری GRD .
    ای امکان اجرای این فرمول در گوگل ارث انجین هستش؟ درکدوم یکی از فیلم های اموزشیتون این مبحث اموزش داده شده؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • یگانه قمری قلعه
    1402-01-29 1:10 ب.ظ

    سلام وقت شما بخیر
    ببخشید جناب مهندس امکان براورد رطوبت خاک مناطق کشاورزی با استفاده از تصاویر سنتینل 1 فرمت slc هست یا نه؟ ایا شما فایل اموزشی در این زمینه دارید؟
    با تشکر

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up