اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.
تصحیح خطای راه راه شدگی تصاویر ماهواره ای لندست 7 – در سامانه گوگل ارث انجین
محصول آموزشی تصحیح خطای راه راه شدگی تصاویر ماهواره ای لندست 7 در سامانه گوگل ارث انجین منتشر شد! در این محصول آموزشی روش کار با تصاویر ماهواره ای لندست 7 به همراه روش تصحیح خطای راه راه شدگی با استفاده از تکنیک های درون یابی در سامانه گوگل ارث انجین تدریس شده است.
در صورتی که قصد کار با داده های ماهواره ای لندست 7 در سامانه گوگل ارث انجین را دارید این محصول آموزشی به شما پیشنهاد می شود.
مشخصات محصول
- مدرس: امیرحسین احراری
- تخصص: کارشناس سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای
- موضوع: کار با تصاویر ماهواره ای لندست 7
- نرم افزار: سامانه گوگل ارث انجین
- کد آموزشی: دارد
خرید محصول
به منظور خرید این محصول آموزشی بر روی دکمه 👇 کلیک کرده و بلافاصله محصول مورد نظر خود را دانلود کنید.
توضیحات محصول
محصول آموزشی تصحیح خطای راه راه شدگی تصاویر ماهواره ای لندست 7 در سامانه گوگل ارث انجین در ارتباط با روش فراخوانی، کار و پردازش داده های ماهواره ای لندست 7 در سامانه گوگل ارث انجین است.
با استفاده از این محصول آموزشی شما می توانید به راحتی خطای راه راه شدگی تصاویر ماهواره ای لندست 7 را برطرف کرده و پردازش ها و محاسبات بعدی خود را اجرا نمایید. لازم بذکر است که تمامی مطالب این محصول آموزشی کاملا جدید بوده و تا کنون در آموزش های قبلی به آن پرداخته نشده است.
عناوین آموزشی
- فراخوانی تصاویر ماهواره ای لندست 7
- روش استفاده از داده های بازتاب سطحی لندست 7
- روش تعیین انواع فیلترهای کاربردی برای فراخوانی تصاویر لندست
- روش پیش پردازش و آماده سازی داده های لندست 7
- روش محاسبه شاخص طیفی پوشش گیاهی برای تصاویر لندست 7
- روش برطرف سازی خطای راه راه شدگی در شاخص های طیفی
- روش برطرف سازی خطای راه راه شدگی در تصاویر بازتابی
- روش خروجی گرفتن خودکار تصاویر ماهواره ای با استفاده از حلقه ها
- روش فراخوانی نتایج گوگل ارث انجین در نرم افزارهای تحت دسکتاپ
ماهواره لندست 7
لندست 7 یکی از اصلی ترین ماهواره های سری لندست است که از داده های آن برای مطالعه سیاره زمین در بازه زمانی 1999 تا 2013 استفاده می شود. ماهواره لندست 7 از سنجنده ETM+ برای تصویر برداری از سطح زمین استفاده می نماید. این سنجنده در زمان خود از سری سنجنده های جدید ماهواره لندست 7 بود که باعث شد امکان دسترسی به داده های با کیفیت تر به خوبی فراهم شود.
وجود باند پانکروماتیک یکی از ویژگی های متمایز سنجنده این ماهواره نسبت به سایر ماهواره های هم عصر خود است. با این حال خطای راه راه شدگی از جمله مشکلاتی بود که باعث شد تا امکان پردازش و استخراج اطلاعات از آن با مشکل مواجه شود.
خطای راه راه شدگی لندست 7
یکی از مهم ترین مشکلات کار با تصاویر ماهواره ای لندست 7 وجود خطای راه راه شدگی آن است که باعث از دست رفت بیش از 40 درصد اطلاعات موجود در هریک از فریم های تصاویر ماهواره ای لندست 7 شده است.
در سال 2003 میلادی به دلیل از کار افتادن تصحیح کننده خط اسکن سنجنده تصویر بردار ماهواره لندست 7 خطای راه راه شدگی در این تصاویر ماهواره ای ایجاد شد. امروزه با استفاده از تکنیک های درون یابی نسبت به برطرف سازی این دسته از خطاها اقدام می شود.
خرید محصول
به منظور خرید این محصول آموزشی بر روی دکمه 👇 کلیک کرده و بلافاصله محصول مورد نظر خود را دانلود کنید.
17 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام. تو این روشی که تو این آموزش ارائه شده تصاویر سری زمانی به صورت تک به تک تصحیح میشن یا ازکل تصاویر استفاده میشه برای اصلاح یک تصویر نهایی؟
با سلام و احترام
هر دو روش توضیح داده شده است.
موفق باشید
سلام امید که خوب باشید.
سوالی از خدمتتون داشتم، در طبقه بندی فضای سبز شهری لازم است که دو کلاس درختان و چمن رو از هم جدا کنم. در اینخصوص پیشنهاد می کنید از کدام تصاویر و ایندکس ها و روش طبقه بندی استفاده کنم؟
آیا این جداسازی با دقت بالا قابل انجام است؟
خیلی ممنونم.
با سلام و احترام
من تا حالا روی جداسازی این دو کلاس کار نکردم. اما برای این کار از تصاویر سنتینل 2 بهتره استفاده کنید که دقت آن در حد 10 متر است.
طبقه بندی هم به نظرم در حال حاضر رندوم فارست و اس وی ام مناسب هست.
موفق باشید
سلام جناب احراری روزتون بخیر، عذر میخوام مزاحمتون شدم. یه سوال در رابطه با گوگل ارث انجین داشتم از خدمتتون، من دارم با استفاده از گوگل ارث انجین با یه کد مشخص با استفاده از لندست ۸ و لندست ۵، lst تصاویر مربوط به سه شهر مازندران رو به دست میارم
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که، تصاویر مربوط به فصل پاییز و زمستان رو کاملا ابری نشون میده! این مشکل من چطور حل میشه؟! ممنون میشم پاسخ بدین🌹
با سلام و احترام
من قصد دارم برای کار پایان نامه ام از تصاویر لندست استفاده کنم و با توجه به اینکه تصاویر سال های 2013 به بعد هم از سنجنده ETM قابل دریافت هست و هم OLI، میخواستم به دلیل خطای راه ره شدگی سنجنده ETM و زمان گذاشتن بر روی تصحیح آن به طور کلی از ETM استفاده نکنم و تصاویر سال 2013 به بعد را فقط از OLI دریافت کنم. اگر چنین کاری کنم مشکلی ایجاد نمی شود؟؟ چون مقالات را نگاه میکردم با وجود اینکه از سال2013 به بعد می توان از OLI استفاده کرد، باز هم بعضی از ETM استفاده کرده بودند آیا دلیل خاصی دارد؟؟ یعنی یک ویژگی در ETM هست که در OLI نیست؟ و آیا تصاویر این دو سنجنده با هم تفاوت دارند؟؟
با سپاس
با سلام و احترام
برای سال های ۲۰۱۳ به بعد باید از تصاویر ماهواره ای لندست ۸ استفاده نمایید و کاملا درست است.
همه فرمول هایی که با لندست ۷ قابل محاسبه است برای لندست ۸ نیز امکان محاسبه را دارد. من اون مقالات رو نمیدانم ولی منطقی این هست که از سال ۲۰۱۳ به بعد از تصاویر ماهواره ای استفاده شود که دقت بالاتر و نویز کمتر و در عین حال سازگاری کاملی با داده های قبلی کار داشته باشند.
موفق باشید
دورد
من نیاز به تهیه نقشه پوشش/کاربری اراضی برای سال های 2000-2022 در یک حوضه آبی بزرگ دارم
دوتا سوال داشتم:
1- با توجه به اینکه gaps filling نتیجه دقیقی نمیده، درسته که به جای لندست 7، از تصاویر لندست 8 (2013 به بعد) و لندست 5 (2000 تا 2012) استفاده کنم؟ و یا اینکه برای همه سال ها از لندست 7 استفاده کنم؟
2- در این آموزش شما تصویری رو انتخاب کردید که منطقه رو کامل پوشش داد. برای مناطق وسیع که تعداد تصاویر زیاد است چه رویکردی باید داشت؟
با سلام و احترام
برای یک حوضه آبی بزرگ می توانید از لایه های آماده کاربری اراضی مادیس هم استفاده کنید.
می توانید از لندست 5 به عنوان جایگزین برای لندست 7 استفاده کنید.
برای مناطق بزرگ باید از روش موزاییک کردن تصاویر استفاده نمود. البته من برای مناطق بزرگ استفاده از لایه کاربری اراضی مادیس رو پیشنهاد میدم.
موفق باشید
سلام جناب احراری گرامی
ببخشید تو فیلتر تصاویر لندست 7، شما از یک PATH و ROW استفاده کردین چون منطقتون داخل یه تصویر افتاده. اگه منطقه داخل چندتا تصویر باشه و بخوایم PATH و ROW چندتا تصویر رو بیاریم چکار کنیم؟
با سلام و احترام
درصورتی که منطقه مورد مطالعه در بیش از یک فریم باشد دیگر نیاز به اعمال فیلتر نیست. باید تصاویر بصورت هر ۱۶ روز یکبار با استفاده از روش میانگین گیری موزاییک شوند.
موفق باشید
با سلام و احترام
در این آموزش برای هر تاریخ یک NDVI تولید می شود. من می خواهم یک میانگین گیری بین همه این NDVI ها داشته باشم. یعنی در نهایت بین سال های 2004 تا 2010 فقط یک تصویر NDVI به عنوان خروجی داشته باشم که میانگین همه این سال های مورد مطالعه باشد. پس از اینکه فیلتر پایین گذر را می نویسم و پس از آن از کد .mean استفاده می کنم سامانه خطا می گیرد.
ممنون می شوم لطفا بفرمایید از چه کدی جهت انجام این کار استفاده کنم.
با سپاس فراوان
با سلام و احترام
لطفا لینک کدتون رو با استفاده از گزینه getlink در ارث انجین کپی کرده و اینجا بزارید تا بتونم بررسی کنم.
موفق باشید
باسلام
برای تهیه نقشه سیل نیاز به تصاویر لندست 5 و 7 در حدفاصل 20 نوامبر تا 20 دسامبر 2009 دارم ولی برای منطقه موردنظر هیچ تصویری در ارث انجین و ارث اکسپلورر پیدا نمیکنم. خواستم ببینم آیا تصاویرلندست بصورت پیوسته موجود نیستند؟طول و عرض محدوده جغرافیایی شامل: عرض جغرافیایی 51.5 تا 52.15 شمالی و طول جغرافیایی از 8 تا 9 غربی (نواحی جنوبی ایرلند)
با سلام و احترام
قبل از سال 2013 که لندست 8 پرتاب شد داده های لندست گپ های نسبتا زیادی دارند و این طبیعی هست. برای این بازه زمانی می توانید از داده های استر هم استفاده کنید.
موفق باشید
با عرض سلام و خسته نباشید
من از افزونه انوی برای رفع خطای راه راه شدگی استفاده کردم؛ ولی برای محاسبه lst برای لندست 7، به مشکل برخوردم: وقتی خطای راه راه شدگی باند 6 را برطرف نکنم، مقادیر مینیمم دمای سطح زمین را صفر درجه کلوین نشان میدهد و اگر تصحیح را انجام دهم
، دمای درخشندگی(BT) را نمیتوانم محاسبه کنم. آیا با استفاده از این محصول شما، امکان محاسبه lst را دارم؟ با تشکر فراوان
با سلام و احترام
پروداکت دمای سطح زمین لندست در ارث انجین آماده موجود هست و نیاز به محاسبه ندارد. فقط باید خطای راه راه شدگی آن برطرف شود.
موفق باشید