محصول آموزشی تولید نقشه ۲۲ کلاسه کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱و ۲ در گوگل ارث انجین منتشر شد. با استفاده از این محصول شما قابلیت تولید نقشه کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱ و ۲ را می آموزید. تمامی مراحل تولید نقشه کاربری اراضی بصورت خودکار و در قالب کدنویسی در سامانه گوگل ارث انجین آموزش داده شده و با سرعت بالا و دقت مناسب می توانید برای هر منطقه ای در جهان استفاده نمایید. در این محصول آموزشی معیار طبقه بندی ترکیب پروداکت های آماده موجود و تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱ و ۲ است.
مشخصات محصول
- قیمت: ۶۹/۹۰۰ تومان
- مدرس: امیرحسین احراری
- تخصص: کارشناس سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای
- موضوع: تولید نقشه کاربری اراضی در سنجش از دور
- نرم افزار: سامانه گوگل ارث انجین
- کدهای آموزشی: دارد
- داده های تمرینی: دارد
توضیحات محصول
در این محصول آموزشی روش تولید نقشه ۲۲ کلاسه کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱ و ۲ در گوگل ارث انجین آموزش داده شده است. پروداکت کاربری اراضی کوپرنیکوس در مرحله اول به عنوان مبنای طبقه بندی تصاویر ماهواره ای در نظر گرفته شده و سپس با ترکیب تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱ و ۲ دقت نقشه کوپرنیکوس از ۱۰۰ به ۱۰ متر ارتقا یافت. در این محصول آموزشی روش تولید نقشه کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره ای سنتینل با دقت ۱۰ متری و روش طبقه بندی جنگل تصادفی به شکل کاربردی و سریع آموزش داده شده است.
عناوین آموزشی
مهم ترین عناوین آموزش داده شده در این محصول عبارت اند از:
- معرفی پروداکت کاربری اراضی کوپرنیکوس
- روش کار با پروداکت کاربری اراضی کوپرنیکوس
- روش کار با تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱
- روش کار با تصاویر ماهواره ای سنتینل ۲
- روش محاسبه شاخص های طیفی
- روش محاسبه تصویر بازپراکنش راداری
- روش ترکیب تصاویر سنتینل ۱ و ۲
- روش ترکیب تصاویر سنتینل و پروداکت کاربری اراضی
- روش طبقه بندی تصاویر ماهواره ای با روش جنگل تصادفی
- روش بروزرسانی پروداکت کاربری اراضی کوپرنیکوس
- روش تبدیل تصاویر طبقه بندی شده در نرم افزار های دسکتاپ
پروداکت کاربری اراضی کوپرنیکوس
یکی از جدیدترین پروداکت های کاربری اراضی عرضه شده توسط سازمان فضایی اروپا پروداکت کوپرنیکوس نام دارد. این پروداکت که با استفاده از داده های ماهواره ای سنجنده PROBA تهیه شده دارای توان تفکیک مکانی ۱۰۰ متری و دارای ۲۲ کلاس کاربری است که بصورت جهان عرضه شده است. نقشه های این پروداکت بصورت سالیانه عرضه شده و از سال ۲۰۱۵ میلادی تا کنون در دسترس است. در این محصول آموزشی شما با روشی آشنا خواهید شد که طی آن با استفاده از تصاویر سنتینل ۱ و ۲ امکان افزایش توان تفکیک مکانی این پروداکت از ۱۰۰ به ۱۰ متر فراهم می شود.
ماهواره های سنتینل ۱ و ۲
سنتینل ۱ و ۲ نخستین ماهواره های پروژه سنتینل (متعلق به سازمان فضایی اتحادیه اروپا) هستند که در سال ۲۰۱۴ میلادی ماموریت آن ها آغاز شد. ماهواره سنتینل ۱ اولین ماهواره راداری سنجش از دور است که داده های آن بصورت جهانی و پیوسته بصورت رایگان برای کاربران در سراسر جهان عرضه می شود. این ماهواره با تصویربرداری در باند C و قطبش های VV, VH نقش موثری را در انجام پروژه های سنجش از دور با استفاده از داده های راداری ایفا می کند. در مقابل ماهواره سنتینل ۲ با ۱۳ باند طیفی و توان تفکیک مکانی بین ۱۰ تا ۶۰ متر به نخستین ماهواره اپتیکی تبدیل شد که دارای توان تفکیک مکانی ۱۰ متری است و داده های آن بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. در این محصول آموزشی روش استفاده ترکیبی از تصاویر ماهواره ای سنتینل ۱ و ۲ برای تولید نقشه کاربری اراضی ۱۰ متری در سامانه گوگل ارث انجین بصورت کاربردی آموزش داده شده است.
خرید محصول
به منظور خرید این محصول بر روی گزینه زیر کلیک کرده و بلافاصله آن را دانلود نمایید.
لینک های مفید
سلام استاد احراری ! من با استفاده از Land cover proba که در سایت Copernicus وجود دارد در گوگل ارت انجین فراخوانی کردم و تمام کلاس های انرا هم فراخوانی کردم و موقع که اکسپورت میگیرم کلاس های که در قسمت Layer وجود دارند آنها را دیتاست که بعداز اکسپورت گرفتن در دیگر نرم افزار ها باز میکنم تمام اسم های که در گوگل ارت انجین وجود دارند بصورت باند های ۱ ،۲ و ۳ وغیره ظاهر میگردند . چگونه میشود هنگام اکسپورت گرفتن تمامی کلاس ها بعوض شماره اسمهای آنها بیاید زیرا تفکیک کلاس ها در دیگر نرم افزار مشکل میشود.
ممنون
با سلام و احترام
آیا این آموزش را مشاهده کردید؟ بنده روش خروجی گرفتن داده های آن بدون وجود این مشکل را توضیح دادم. اگر محصول را تهیه نکردید در آموزش زیر روش رفع چنین مشکلی را توضیح داده ام:
http://girs.ir/iran-landcover-10meter/
موفق باشید
سلام از داده ای منبا پوشش زمین که معرفی کردین میشه برای لندست ۷ در سال ۲۰۰۰ استفاده کرد؟
با سلام و احترام
بله میشه استفاده کرد. فقط باید تنوع داده های وردی مطلوب باشه تا طبقه بندی با دقت مناسبی انجام شود.
موفق باشید
سلام آقای احراری وقتتون بخیر
من کاربری اراضی رو با همون روشی که آموزش دادید (استفاده از پروداکت های مادیس بعنوان نمونه تعلیمی و بعد استفاده از لندست) تهیه کردم ، آیا میشه توی انجین این کاربری ها رو صحت سنجی کرد؟
یعنی دفتر کاربر و دقت تولید کننده و ضرایب و صحت کلی رو به دست آورد ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
با سلام و احترام
بله انجام اعتبارسنجی امکان پذیر است. البته اگر داده های ورودی برای اعتبارسنجی داده های زمینی باشد اعتبارسنجی قابل استناد است.
موفق باشید
ممنون از پاسختون
اما آیا محصول آموزشی در این رابطه دارید، مثلا بشه مثل envi ابتدا از روی تصاویر ماهواره ای نمونه برداری کرد ، بعد آنچه که تولید کردی رو بهش بدی و صحت سنجی کنه، من پایان نامه رو این ترم باید دفاع کنم و قسمت اعتبارسنجی مونده، اگه بتونم از طریق engine انجام بدم واقعا عالی میشه، بازم ممنون
با سلام و احترام
متاسفانه محصولی که دقیقا این کار در آن انجام شده باشد در حال حاضر نداریم. با عرض پوزش از خدمت شما.
موفق باشید
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما آقای مهندس احراری ، من پکیج کامل ارث انجین رو تهیه کردم اما گاهی برای پیاده سازی بعضی از کدها به مشکل برمی خورم برای مثال شاخص tci , vci ارور میده Cannot read property ‘image’ of undefined
in , line 18
in , line 21
سوال دوم اینکه آیا برای محاسبات مساحت کاربری های مختلف area calculate در ارث انجین محصولی دارید؟ .با تشکر از راهنماییتون
با سلام و احترام
در صورتی که برای انجام کار به مشکل خوردید لطفا لینک کدتون رو با استفاده از گزینه getlink کپی کرده و در این جا برای بنده کامنت بزارید تا بررسی کنم.
در ارتباط با سوال دوم شما باید عرض کنم که برای همه کلاس ها خیر در حال حاضر آموزشی تولید نشده است.
موفق باشید
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما جناب احراری ، هردو لینک ارسال می شود . باتشکر
https://code.earthengine.google.com/85aaca218f527422479e0858959ff0c5
https://code.earthengine.google.com/492347ac852553796bddc27818c29271
با سلام و احترام
یکی از بهترین راه ها برای پیدا کردن مشکل مقایسه با کداصلی هست که بنده نوشتم. من لینک های شما رو بر همین اساس اصلاح کردم و ضمیمه شده است.
https://code.earthengine.google.com/1a7fd95a6894bb7b37a30bc26a8486a7
https://code.earthengine.google.com/5862c4ed00094f3e1336208b6e27de57
لطفا کدها رو به دقت با کدهای بنده مقایسه کنید تا متوجه ایرادات کد شوید. اینطوری یادگیری به شکل مناسبی ایجاد می شود.
موفق باشید
خیلی متشکرم
سلام. وقتتون بخیر. من دوره آموزشی گوگل ارث اینجین رو تهیه کردم. ولی متاسفانه فایل خروجی به صورت تیف هستش و خلاف آموزش شما در هیچ نرم افزاری به صورت رستر باز نمیشه. لطفا راهنماییم بفرمایید. تشکر
با سلام و احترام
تمامی خروجی های گوگل ارث انجین برای داده های رستری بصورت تیف هست و داخل نرم افزارها نیز باز می شود.
دقیقا با چه خطایی مواجه می شوید لطفا کامل تر توضیح دهید.
موفق باشید