فیلم وبینار نقشه راه آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی (R – MATLAB – Python)، یادگیری ماشین و …

1,664 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

آشنایی با زبان های برنامه نویسی
این وبینار آموزشی در ارتباط با آشنایی علاقه مندان و دانشجویان با زبان‌های برنامه نویسی و کاربردهای آن‌ها به خصوص سه زبان برنامه نویسی مهم (R, MATLAB, Python) برای حوزه های منابع طبیعی، کشاورزی، سنجش از دور، علوم مکانی و جغرافیا و … است. همچنین علاقه مندان و دانشجویانی که برای مدل‌سازی و پردازش داده‎های خود احتیاج به یادگیری یک…

این وبینار آموزشی در ارتباط با آشنایی علاقه مندان و دانشجویان با زبان‌های برنامه نویسی و کاربردهای آن‌ها به خصوص سه زبان برنامه نویسی مهم (R, MATLAB, Python) برای حوزه های منابع طبیعی، کشاورزی، سنجش از دور، علوم مکانی و جغرافیا و … است.

همچنین علاقه مندان و دانشجویانی که برای مدل‌سازی و پردازش داده‎های خود احتیاج به یادگیری یک زبان برنامه نویسی دارند و علاقه مندند که با روش‌های هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی آشنا شوند و به دنبال یک نقشه راه برای آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی و کاربردهای آن‌ها در مطالعات علمی هستند.


مشخصات:

  • مدرس: حانیه رضایی
  • تخصص: کارشناس ارشد محیط زیست – ارزیابی و آمایش سرزمین
  • موضوع: آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی (R, MATLAB, Python)، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و شبکه های عصبی
  • مخاطب: علاقه مندان سنجش از دور، محیط زیست، علوم جغرافیا، برنامه نویسی، مدل سازی و…
  • پیش نیاز: ندارد

فیلم وبینار:


تهیه فیلم ضبط شده آموزش مقدماتی پایتون و پیش پردازش داده های اکسلی (مدرس = مهندس حانیه رضایی)
👇👇👇👇

 معرفی مدرس

  • حانیه رضائی
  • مدرس زبان برنامه نویسی پایتون
  • دارنده مدرک کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین از دانشگاه تهران
  • دارنده مدرک کارشناسی مهندسی منابع طبیعی – محیط زیست از دانشگاه شیراز
  • مهندس جوان برتر سال 97 از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و دانشگاه شیراز
  • رتبه 8 کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی محیط زیست

 عناوین آموزشی

در این وبینار چه مواردی گفته شده است؟

  • بخش اول: چگونگی انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای مبتدیان و آشنایی کلی با زبان های برنامه نویسی
  • بخش دوم: آشنایی با زبان های برنامه نویسی R, MATLAB, Python و بررسی تفاوت ها و کاربرد‌های آن ها
  • بخش سوم: تفاوت هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ و دیپ لرنینگ
  • بخش چهارم: کاربرد و روش‌های ماشین لرنیگ
  • بخش پنجم: بررسی دیپ لرنینگ و شبکه های عصبی
  • بخش ششم: تفاوت یادگیری ماشین و یادگیری عمیق
  • بخش هفتم: آشنایی با شبکه های عصبی  MLP, CNN, LSTM

 معرفی:

در این وبینار مخاطبان با زبان‌های برنامه نویسی و کاربرد‌های آن ها به خصوص سه زبان برنامه نویسی مهم (R, MATLAB, Python) برای حوزه های منابع طبیعی، کشاورزی، سنجش از دور، علوم مکانی و جغرافیا و … پرداخته شده است.

زبان برنامه نویسی کامپیوتر به کاربر این امکان را می‌دهد تا دستورالعمل‌های مورد نظر را با زبان و روشی وارد کامپیوتر کند که کامپیوتر متوجه آن شود. همان‌طور که تعداد بسیار زیادی زبان انسانی وجود دارد، مجموعه‌ای از زبان های برنامه نویسی رایانه نیز وجود دارند که برنامه نویسان می‌توانند از آن‌ها برای برقراری ارتباط با رایانه استفاده کنند.

انواع زبان های برنامه نویسی با کاربردهای مختلف وجود دارند که چه یک توسعه‌دهنده برنامه باشید و چه برای مدلسازی و انجام پایان نامه باید یکی را برای شروع انتخاب کنید، اما با گسترش این حوزه و معرفی زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف در زمینه‌های گوناگون، ورود به این حوزه درآمدزا به‌خصوص برای افراد مبتدی کمی دشوار و گیج‌کننده شده است. سؤالی که در بدو ورود به این مسیر برای هر فردی پیش می‌آید این است که انواع زبان های برنامه نویسی کدام‌اند و هر یک چه ویژگی‌هایی دارند؟

در دنیای دیجیتال امروز، انواع زبان های برنامه نویسی برای مشاغل گوناگون با ویژگی‌های مختلف و متناسب با پروژه مورد نظر وجود دارند.

پایتون برای برنامه نویسی همه منظوره از جمله برنامه‌های کاربردی تحت وب بسیار محبوب است و همچنین در سال‌های اخیر در حوزه  برنامه نویسی هوش مصنوعی و شبکه های عصبی مورد استفاده فراوان قرار گرفته است. مشاغلی که از برنامه نویسی پایتون استفاده می‌کنند بسیار زیاد هستند و پیدا کردن شغل در این زمینه کار ساده‌ای است.

R دارای کتابخانه‌های گسترده‌ای از انواع روش‌های آماری و شیوه‌های ترسیم نمودارها است و برای تحلیل داده‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زبان برنامه‌نویسی و نرم‌افزار متلب، بدون شک، امروزه یکی از ابزارهای حیاتی برای مطالعات علمی در رشته‌های مختلف علمی و فنی به حساب می‌آید. از جمله کاربردهای متلب می‌توان به حل مسائل ریاضی و علمی، شبیه‌سازی سیستم‌ها، پردازش سیگنال، طراحی و شبیه‌سازی مدارهای الکتریکی و مکانیکی، تحلیل داده‌ها، بهینه‌سازی و… اشاره کرد. همچنین متلب برای طراحی الگوریتم‌های پیچیده، رسم نمودارهای مختلف و تحقیقات مرتبط با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین نیز به کار می‌رود.


کاربرد

کاربرد این وبینار آموزشی درباره آشنایی کلی با زبان‌های برنامه نویسی و روش‌های هوش مصنوعی است. زبان‌های برنامه نویسی کامپیوتر به ما این امکان را می‌دهند که دستورالعمل ها را به زبانی که رایانه می‌فهمد، به آن بدهیم. این زبان‌ها به رایانه‌ها اجازه می‌دهند تا با سرعت بیشتر و کارآمدتر، بخش‌های بزرگ و پیچیده‌ای از اطلاعات را پردازش کنند.

یکی از کاربرد‌های مهم زبان های برنامه نویسی استفاده از آن ها برای شبیه سازی و مدلسازی، پردازش تصاویر با استفاده از روش های موجود در حوزه هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و یادگیری عمیق است.

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که فرق یادگیری ماشین با یادگیری عمیق در چیست؟ این اصطلاحات اغلب جای هم استفاده می‌شوند، اما چه تفاوت‌هایی باعث شده که هرکدام یک فناوری منحصربه‌فرد باشند؟

این اصطلاحات گاهی با یکدیگر هم‌پوشانی پیدا می‌کنند و گیچ‌کننده می‌شوند و افراد هرکدام را به‌ازای دیگری به کار می‌برند.

هوش مصنوعی (Artificial Intelligence)، یادگیری ماشین (Machine Learning)، یادگیری عمیق (Deep Learning) و شبکه های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Network) در سال‌های اخیر جزء تکنولوژی‌هایی محسوب می‌شوند که کاربرد زیادی در علوم مختلف دارند و بسیاری از فعالیت‌های شرکت‌ها و سازمان‌ها در سراسر جهان، بر پایه ابزارهای مبتنی بر این مفاهیم شکل گرفته‌اند.

 به صورت کلی با مشاهده این وبینار می‌توانید با دنیای جذاب برنامه نویسی و هوش مصنوعی آشنا شوید.


مخاطبان

مخاطبان این وبینار آموزشی افرادی هستند که قصد دارند وارد دنیای برنامه نویسی و هوش مصنوعی شوند ولی رشته تخصصی آن‌ها کامپیوتر نبوده و هیچ اطلاعاتی از زبان‌های برنامه نویسی و کاربرد‌های آن ندارند.

همچنین علاقه مندان و دانشجویانی که برای مدل سازی و پردازش داده‎های خود احتیاج به یادگیری یک زبان برنامه نویسی دارند و علاقمندند که با روش های هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و شبکه‌های عصبی آشنا شوند و به دنبال یک نقشه راه برای آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی و کاربردهای آن‌ها در مطالعات علمی به خصوص حوزه منابع طبیعی،کشاورزی، علوم جغرافیا، سنجش از دور و .. هستند.

نوشته های مرتبط :

15 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام وقت بخیر
    اطلاعات ایمیل و رشته وارد کادرهای مخصوص میشه اما دکمه تایید اطلاعات رو میزنم اتفاقی نمیفته و تغییری نمیکنه و همونجوری هست. چطور ثبت نام تکمیل میشه؟

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر. اطلاعات را در کادر وارد کردم ولی تاییدیه نداد که ثبت نام شدم یانه؟ آیا لینک دوره برامون ایمیل میشه

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر پس از تکمیل کادر قسمت تایید اطلاعات فعال نمی باشد

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر ،اطلاعات وارد کردم ولی مشخص نیست اطلاعاتم ثبت شده یا نه ، آیا ثبت نام من انجام شده ؟

    پاسخ
  • سلام
    منم پس از ثبت ایمیل و رشته تحصیلی ، برام اتفاقی نیفتاد.

    پاسخ
  • دکمه تایید اطلاعات را میزنم اتفاقی نمیافته
    آیا ثبت شده؟

    پاسخ
  • با سلام و درود
    متاسفانه با وجود اینکه ثبت نام کرده بودم امکان حضور در وبینار میسر نشد. ممنون می‌شم در صورت امکان فیلم و فایل‌های وبینار در اختیار قرار گیرد.
    سپاسگزارم

    پاسخ
  • حسین سیاح
    1402-03-27 1:44 ب.ظ

    سلام، چرا من زودتر با سایت شما آشنا نشدم، واقعا عالیه

    پاسخ
  • این وبینار برای افرادی که از گرایش های مختلف علاقمند به یادگیری مسیر کارآمد در ارتباط با زبانهای برنامه نویسی هستند بسیار مفید بود. با تشکر از خانم مهندس حانیه رضایی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up