آشکار سازی تغییرات – بخش دو (تفسیر بصری تصاویر چند زمانه )

334 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

مقایسه تصاویر بدست امده از دو تاریخ مختلف به عنوان گام اول و پایه در ارتباط با آشکارسازی تغییرات با استفاده از تصاویر ماهواره ای است که در عین سادگی بسیار پرکاربرد و مورد توجه است. پس از تفسیر چشمی میتوان کمی این فرایند را با استفاده از ایجاد ترکیب باندهای مختلف پیچیده کرد اما پیش از این کار داده…

مقایسه تصاویر بدست امده از دو تاریخ مختلف به عنوان گام اول و پایه در ارتباط با آشکارسازی تغییرات با استفاده از تصاویر ماهواره ای است که در عین سادگی بسیار پرکاربرد و مورد توجه است. پس از تفسیر چشمی میتوان کمی این فرایند را با استفاده از ایجاد ترکیب باندهای مختلف پیچیده کرد اما پیش از این کار داده های چند زمانه شما باید از لحاظ رادیومتریکی و هندسی نسبت به یکدیگر هم مرجع شده باشند تا بتوان از آنها بصورت مشترک در یک سیستم واحد نمایشی استفاده کرد. یکی از نکات مهم در ارتباط با این شرایط آن است که تصاویر مربوط به هر دو زمان باید در قالب یک مجموعه داده مورد مطالعه قرار بگیرند. پس از این میتوان آنها را به شکل مطلوبی  با استفاده از سیستم های رنگی در قالب یک تصویر ترکیب نمود و اطلاعات متفاوت هر دو زمان را آشکار سازی کرد.

امکانات و قابلیتهای مختلفی در نرم افزار های پردازش تصاویر ماهواره ای برای مقایسه بصری و کیفی تصاویر چند زمانه ارائه شده است. علاوه بر سیستم های رنگی اخیرا استفاده از ساختارهای انیمیشنی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته به این صورت که میتوان تغییرات را با استفاده از انیمیشن های کوتاه و کاربردی با سایرین به اشتراک گذاشت. از طرف دیگر استفاده از صفحه نمایش های متعدد که در نرم افزارها با یکدیگر از لحاظ مکانی  و مختصاتی هم مرجع میشوند نیز میتواند در مقایسه تصاویر چند زمانه بسیار کاربردی و مطلوب باشد.

البته روش های بصری تنها به همین موارد خاص محدود نمیشود بلکه در این روش ها شاهد آن هستیم که گاهی تحلیل های بصری از روی نقشه های طبقه بندی شده چند زمانه صورت میگیرد. حتی در برخی از موارد نتیجه های بدست آمده از پردازش های مختلف چند زمانه در تحلیل های بصری دقیق وارد شده و نتیجه گیری ها را به همراه می آورد.

ادامه دارد . . .

 

PIA04333 (1)

 

نوشته های مرتبط :

آموزش های رایگان پیشنهادی :

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • علی ابراهیمی
    1397-10-26 4:52 ب.ظ

    درود خدمت استاد احراری گرامی. نحوه نمایش بصری تصاویر پشت سر هم در قالب یک فریم تصویر چگونه می باشد. همانطورکه مثالی را در تصویر ضمیمه شده در این موضوع نشان داده اید؟
    با تشکر

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up