پرتاب ۷۰۰۰ ماهواره کوچک در دهه آینده

53 بازدید

اخبار ، مقالات و تحقیقات گروهی را دنبال کنید.

آموزش رایگان نرم افزار ENVI

در ENVI حرفه ای شو 🦾

0 تا 100 مفاهیم سنجش از دور

کاملا رایگان شروع کن 🧩

آموزش رایگان ArcGIS pro

واقعاااااا رایگاااااانه 🤗

آموزش گوگل ارث انجین

شدیدا توصیه شده 🌏

دانلود لندیوز 10 متری ایران و …

به کمک گوگل ارث انجین 🚀

کتاب موتور پردازش مجازی

اولین کتاب آموزش گوگل ارث انجین 📗

طبقه بندی تصاویر ماهواره ای

آشنایی با انواع روش ها 😲

پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

هندسی – رادیومتریکی – اتمسفری 🀄

دانلود داده های آلتیمتری

ترازسنجی برای دریاچه ها 🧿

پوشش اراضی 10 متری

تولید شده توسط ESRI 🧐

نمایش سه بعدی در ArcGIS

مدل رقومی ارتفاع 🗻

مطالب پربازدید

با توجه به آخرین گزارش ها، آینده بازار ماهواره های کوچک، توسعه قابل‌توجهی در بازار , هم از لحاظ تقاضا و هم ” قابلیت‌های سیستم‌ها ” در حال انجام است . حدود ۷,۰۰۰ عدد از این تعداد در طول ۱۰ سال آینده پرتاب خواهند شد , یعنی افزایش ۶ برابری از ۱۲۰۰ عدد در طی یک دهه گذشته. حدود ۵۰…

با توجه به آخرین گزارش ها، آینده بازار ماهواره های کوچک، توسعه قابل‌توجهی در بازار , هم از لحاظ تقاضا و هم ” قابلیت‌های سیستم‌ها ” در حال انجام است . حدود ۷,۰۰۰ عدد از این تعداد در طول ۱۰ سال آینده پرتاب خواهند شد , یعنی افزایش ۶ برابری از ۱۲۰۰ عدد در طی یک دهه گذشته.

حدود ۵۰ موسسه که دو تای آن‌ها بزرگ هستند , بیش از ۸۰ درصد از تعداد ماهواره های کوچک را سازماندهی کرده و می سازند و پرتاب می کنند.

تا سال ۲۰۲۲، به طور متوسط ۵۸۰ ماهواره کوچک هر سال در نتیجه تلاش موسسات علمی و پژوهشی پرتاب خواهد شد . این تعداد با میانگین پرتاب سالیانه ۱۹۰ ماهواره در طول پنج سال گذشته مقایسه می‌شود.

افزایش کارایی و کوچک‌سازی مداوم این ماهواره ها، احتمال انتخاب این ماهواره‌های سبک‌تر را با قابلیت‌های مشابه بیشتر می کند. در رده بندی از نظر وزنی، ماهواره های کوچک، در حال حاضر قادر به انجام ماموریت‌هایی هستند که تنها در گذشته توسط ماهواره‌ها با وزن ۵۰۰ کیلوگرم قابل‌ انجام بودند.

Related image

در سال‌های آینده، کاربردهای اصلی این ماهواره ها ۳ مورد خواهد بود:
۱- ارتباط باند پهن بیشترین کاربرد حدود ۳۵۰۰ ماهواره از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۷ است که قرار است در مدار زمین قرار بگیرند.
۲- مشاهده زمین تقریبا سه برابر خواهد شد , از ۵۴۰ ماهواره در گذشته تا ۱۴۰۰ ماهواره  از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۷. سه موسسه تحقیقاتی در حال برنامه‌ریزی برای پرتاب بیش از ۸۰۰ ماهواره در طول این دوره هستند.
۳- اطلاعات مربوط به جمع‌آوری داده‌ها و ارتباطات باند باریک برای AIS , ADS – B , اینترنت اشیا و ماشین برای سیستم ارتباطات ماشین . این یک بازار رو به رشد با ۸۵۰ ماهواره است که قرار است توسط ۱۴ موسسه که در حال حاضر مشغول جمع‌آوری سرمایه برای پرتاب هستند، راه‌اندازی شود.

۷۰۰۰ ماهواره کوچکی که قرار است در سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۷ پرتاب شوند، حدود ۳۸ میلیارد دلار برای تولید و پرتاب ماهواره، به ارزش ۳۸ میلیارد دلار برآورد می‌شوند.

رشد کوچک‌تر در ارزش بازار نسبت به آن در شمارش ماهواره های کوچک نشان‌دهنده این است: تعداد بیشتر با هزینه کمتر

۱) cubesats و nanosats زیر ۵۰ کیلوگرم وزن

۲) برای موسسات بزرگ با هزینه واحد، ماهواره‌ای ۱ – ۱٫۵ میلیون دلار است . Cubesats به تنهایی تنها ۴ درصد از کل ارزش بازار را نشان می‌دهد.

با توجه به متن بالا در دهه های آینده تعداد ماهواره های کوچک رشد قابل ملاحظه ای خواهند کرد که از نظر هزینه هم مقرون به صرفه تر خواهد بود. این ماهواره ها همچنین از نظر کارکرد و قابلیت نیز کم کم به ماهواره های بزرگ و پیشرفته تر نزدیک می شوند. یعنی ماهواره ای کوچک و ارزان تر اما با قابلیت های ماهواره های بزرگ و پیشرفته که انقلابی در صنعت ماهواره ای در پی خواهد داشت.


نوشته های مرتبط :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up